Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
do7p.jpg

После 5 сезони спремен за 6-тата :D

Почетно развлекување на составот на месец дена пред старт на сезона :D

Слаб си:

Capture.JPG

Не можам да се пофалам со успех првите сезони но важно е да се учествува, веќе сум ветеран. :D

Инаку, многу ги напумпале цениве на „благородниве“ играчи, треба да бараме нови откровенија.

Мислам дека го направив конечниот тим.
m5ZRuIl.jpg

Прва сезона без Бејнс. Осеќам дека го предадов човекот :(

Invader не верувам дека Џенкинсон ќе игра во стартните 11 за Арсенал во повеќето натпревари.

Invader не верувам дека Џенкинсон ќе игра во стартните 11 за Арсенал во повеќето натпревари.
Знам, ама прва замена е за Сања, кој е често повреден. Така да, вреди да се има за тие 4.5м.

^ Ништо не му е бе. Прават филмови само

Знам дека ништо не му е, ама дали ќе игра :D

Иако играат против Кристал Палас, нема да им е баш лесно без него.
Клучен играч им е и сметам дека ќе игра.
Јас го оставив :)

А едвај чекам шанса да го продадам :D

Па и јас, ама уште има шпекулации секој ден, и дури и да остане не би ме зачудило да не заигра пред крајот на трансфер периодот. Мислам дека исто беше и со Модрич пред две сезони.

Ако го продадат Тотенхем Бејл, каков мерачки состав ќе напраам.... али вака не можам да го продадам пошто сигурно ќе биде ѕвер ако остане и другите ќе ме силуваат со поените против мене. Иди си бе мајмун!

Ќе игра против Кристал Палас. Ситуацијата не е иста како со Модриќ. Модриќ сам побара трансфер, додека Бејл нема побарано да си иде од Тотенхем.

Слаб си:

Прегледај го приврзокот 69970

Не можам да се пофалам со успех првите сезони но важно е да се учествува, веќе сум ветеран. :D

Инаку, многу ги напумпале цениве на „благородниве“ играчи, треба да бараме нови откровенија.
Кај ги наоѓате овие податоци од претходните сезони ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom