Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно составот за првото коло, инаку после ќе нема двајца дефанзифци од ист тим...

2enu490.jpg

Сакав да ги сменам Кутињо и Џеко со Бејл и Анелка, но ми фалеа уште 0.5 (0.5 имам неискористени) и не можев да се одлучам кој да го сменам уште еден. А и не ми се менуваше :D

Секако после 1-2 коло користам вајлдкард, мора традицијата да се продолжи, таман и ќе заврши преодниот рок, а и ќе морам да направам измени заради неиграњето на Челзи и Астон Вила, бидејќи имам 4 ца вкупно од двата тима. :)

Ако го продадат Тотенхем Бејл, каков мерачки состав ќе напраам.... али вака не можам да го продадам пошто сигурно ќе биде ѕвер ако остане и другите ќе ме силуваат со поените против мене. Иди си бе мајмун!
A aко дојде кај нас што ќе правиш? :D

Tottenham manager Andre Villas-Boas has revealed that Gareth Bale will miss the club's Premier League opener against Crystal Palace, and potentially further fixtures because of an injury-hit pre-season.

Jaс со една измена, Рики Ламберт место Флечер, овој Алтидор ме уплаши, може да му земе голови. :D

И што викате да ги дадам Волтерс и Заха, кои заедно прават 13м и да зеам некој од 8.5 за прв тим и замена од 4.5? :D

Бејл аут до Септември.

И после тоа.

Lloris
Zabaleta-Luiz-Walker(Coleman,Baker)
Mirallas-Wilshere-Paulinho-Coutinho-Hazard
Lambert-Dzeko/Bony
Имам само 2 дилеми, дали да го оставам кутињо или да земам некој друг како Џерард, Навас, Силва или Туре и дали во напад место Бони да го ставам Лукаку или Адебајор.
Има уште време до почетокот ама мислам дека вака ќе си останам :)

^ Јас не би ги менувал ни Кутињо ни Бони

2lvh3ra.jpg

Шо ќе речете, треба да сменам нешто ?
Се некако ми иде да ги сменам шурле и хендерсон, ама незнам со кои да ги мењам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom