Breaking Bad

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Далеку сте..

Отровот е секогаш со него кога е решен да скине некој. Најсвеж пример е Лидија, кога му предложи за Чешка, си замина, а тој си го пребера отровот.
Башка решителен ми стоеше, и со пушка у колата.. биче рат! :vozbud:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Далеку сте..

Отровот е секогаш со него кога е решен да скине некој. Најсвеж пример е Лидија, кога му предложи за Чешка, си замина, а тој си го пребера отровот.
Башка решителен ми стоеше, и со пушка у колата.. биче рат! :vozbud:
Што ќе му е отров кога има М-60 автоматска пушка?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Што ќе му е отров кога има М-60 автоматска пушка?

Ваљда нема да му улета на Хенк сосе врата..
А пушкава може заглавил со Чешкава мафија.
At this point, можеме само да претпоставуваме.

H

HoT IcE

Гостин
Прејака епизода, ми се допаѓа што конечно заврши трансформацијата на Волт и Хајзенберг, сега гледаме комплетно bad-ass meth cook Хајзенберг, епик лик.
Серијава е евергрин, класа над сите, која симболика, кадри и музика се користи за сцениве е нешто најбоље што имам видено.
Ми се допадна дуелот на Волт и Хенк, if u don't know who I am, then I suggest that your best course is to tread lightly. Мислам дека овде добивме јасна перспектива за Хајзенберг, или одјеби и не ги мешај Скајлер и децата, или ќе те скинам и фрлам на кучиња.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг
Доколку сака да се убие не гледам причина зошто тоа не би го направил со пиштол, нож, јаже небитно е. Пологично ми е да сака да убие некој ама пак кој. Кој е толку тежок за убивање што неможе тоа да го направи со оружје ?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За излез од безизлезна ситуација, самоубиство. Така верувам дека ќе заврши Хајзенберг
Ако ви текнува во третата или четвртата епизода од оваа сезона на сцената кога Волт и Џуниор го гледаат скарфејс и волт вика everybody dies or get killed in this movie, а он сега ја има истата пушка од скарфејс у багажник, maybe a little hint?
Ах да, ке заборавев што ли не чека до крајот на серијава ако толку добра беше првава епизода? :eek::cool::eek::eek::cool::eek:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

pfff ima mka u bagaznik a omilen film mu e scarface...se razbira deka ke im kaze say hello to my little friend

D

dystopian

Гостин
Ако ви текнува во третата или четвртата епизода од оваа сезона на сцената кога Волт и Џуниор го гледаат скарфејс и волт вика everybody dies or get killed in this movie, а он сега ја има истата пушка од скарфејс у багажник, maybe a little hint?
Ја нема истата пушка од Скарфејс. Тони Монтана имаше М16 автоматска пушка со гранатен фрлач, а Волт има М60 пушкомитралез. Ептен се различни.

Јас лично не верувам дека ќе заврши баш како Тони Монтана, онака опколен од непријатели загинува in a hail of bullets... покрај неговата повремена импулсивност, сепак е многу попаметен, трезвен и пресметлив за да умре на таков начин. Сметам дека пушката не ја купил од очај, туку си има лукав план. Но, ќе видиме...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
дали најновата епизода е сезона 05 епизода 09?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.997
Поени од реакции
12.654
Би требало да има уште некоја сезона, се така ми се чини...

Kajgana Shop

На врв Bottom