Кога ќе трчам јас тука?

Ако оди некој во Портланд нека ме земе мене или барем нека истрча за мене.
http://www.runnersworld.com/photos/rave-runs-2012-2013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стигна и Heart Rate Monitorot за трчање, велосипед итн. Сега сум комплетиран
![]()
Колку го зеде и од каде? Оти јас гледав едно време ама многу скапи ми беа, по 80 долари.
Тренирајте па ќе идеме на Подгорички маратон на крајот на Октомври.![]()
Ова ми е 3 недела трчање, досега трчав 3 пати неделно а од денеска почнувам да трчам од понеделник до петок, со одмор за викенди. Тотален почетник сум, цигарите ги откажав пред 4 месеци но преслабата кондиција и состојба ми останаа, што значи последно ниво ми е трчање на патека од 400 метри 5 пати со паузи со пешачење измеѓу. Слабо, но се надевам за брзо да почнам да ги трчам 5 круга без одмор (тоа иди 2 километри) па здравје за некој месец и да стигнам до 5K. За занимација ја користам Runtasticапликацијата од Андроид и трчам заедно со другар за да не биди досадно. Некои совети за побрзо да стигнам до целта од 5К?![]()
Доста бе ти, ние аматерите нема шанса да идеме нигде заедно со тебе. Освен ако не сакаме да паднеме у депресија![]()
Не сум ни ја повеќе од обичен аматер шо е посветен малце повеќе
Секоја година има бесплатен превоз и смештај обезбеден од Подгорица,ќе има дружба![]()
А има ли 21км или така нешто, или само маратон ?![]()
Како што ти кажа пеџа.Ова ми е 3 недела трчање, досега трчав 3 пати неделно а од денеска почнувам да трчам од понеделник до петок, со одмор за викенди. Тотален почетник сум, цигарите ги откажав пред 4 месеци но преслабата кондиција и состојба ми останаа, што значи последно ниво ми е трчање на патека од 400 метри 5 пати со паузи со пешачење измеѓу. Слабо, но се надевам за брзо да почнам да ги трчам 5 круга без одмор (тоа иди 2 километри) па здравје за некој месец и да стигнам до 5K. За занимација ја користам Runtastic апликацијата од Андроид и трчам заедно со другар за да не биди досадно. Некои совети за побрзо да стигнам до целта од 5К?![]()
Има.
Полумаратон и маратон. Ја ќе трчам на полу.
Не сум ни ја повеќе од обичен аматер шо е посветен малце повеќе
Секоја година има бесплатен превоз и смештај обезбеден од Подгорица,ќе има дружба![]()
А земаат од кај нас рекреативци, или само про и што се по атлетски клубови?![]()
Од кога можи да почниме со пријавување и кај кого?