Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.737
- Поени од реакции
- 27.730
Кога ќе трчам јас тука?
Ако оди некој во Портланд нека ме земе мене или барем нека истрча за мене.
http://www.runnersworld.com/photos/rave-runs-2012-2013
Стигна и Heart Rate Monitorot за трчање, велосипед итн. Сега сум комплетиран
Братучед ми од Грција го донесе од www.lidl.grКолку го зеде и од каде? Оти јас гледав едно време ама многу скапи ми беа, по 80 долари.
Доста бе ти, ние аматерите нема шанса да идеме нигде заедно со тебе. Освен ако не сакаме да паднеме у депресијаТренирајте па ќе идеме на Подгорички маратон на крајот на Октомври.
Ова ми е 3 недела трчање, досега трчав 3 пати неделно а од денеска почнувам да трчам од понеделник до петок, со одмор за викенди. Тотален почетник сум, цигарите ги откажав пред 4 месеци но преслабата кондиција и состојба ми останаа, што значи последно ниво ми е трчање на патека од 400 метри 5 пати со паузи со пешачење измеѓу. Слабо, но се надевам за брзо да почнам да ги трчам 5 круга без одмор (тоа иди 2 километри) па здравје за некој месец и да стигнам до 5K. За занимација ја користам Runtasticапликацијата од Андроид и трчам заедно со другар за да не биди досадно. Некои совети за побрзо да стигнам до целта од 5К?
Не сум ни ја повеќе од обичен аматер шо е посветен малце повеќеДоста бе ти, ние аматерите нема шанса да идеме нигде заедно со тебе. Освен ако не сакаме да паднеме у депресија
Не сум ни ја повеќе од обичен аматер шо е посветен малце повеќе
Секоја година има бесплатен превоз и смештај обезбеден од Подгорица,ќе има дружба
Има.А има ли 21км или така нешто, или само маратон ?
Како што ти кажа пеџа.Ова ми е 3 недела трчање, досега трчав 3 пати неделно а од денеска почнувам да трчам од понеделник до петок, со одмор за викенди. Тотален почетник сум, цигарите ги откажав пред 4 месеци но преслабата кондиција и состојба ми останаа, што значи последно ниво ми е трчање на патека од 400 метри 5 пати со паузи со пешачење измеѓу. Слабо, но се надевам за брзо да почнам да ги трчам 5 круга без одмор (тоа иди 2 километри) па здравје за некој месец и да стигнам до 5K. За занимација ја користам Runtastic апликацијата од Андроид и трчам заедно со другар за да не биди досадно. Некои совети за побрзо да стигнам до целта од 5К?
Има.
Полумаратон и маратон. Ја ќе трчам на полу.
Не сум ни ја повеќе од обичен аматер шо е посветен малце повеќе
Секоја година има бесплатен превоз и смештај обезбеден од Подгорица,ќе има дружба
Кој сака може да се пријави.А земаат од кај нас рекреативци, или само про и што се по атлетски клубови?
Рано е уште ќе објават од Скопски маратон најверојатно,преку нив оди организацијата.Од кога можи да почниме со пријавување и кај кого?