Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Jon Moss has been appointed referee for Chelsea v Hull City on Sunday August 18th.

Kevin Friend has been appointed referee for Chelsea v Aston Villa on Wednesday August 21st.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
За со Јунајтед ме интересира дали пак ке ни стават некој "соросоид" (Webb,Clatenburg etc.) :):)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ај бе шо има врска ке направи некаков спин Мурињо,пак во наша корист ке излезе на крај :D:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Минатите две сезони првата со Јунајтед беше таа што ни ја заебуваше сезоната. После тоа се одеше надоле. Сезонава одма играме со нив, па не би требало да има проблеми.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ептен оптимистички гледаш на работите. Трет натпревар играме против Јунајтед што значи дека во следните 35 кола работите ќе одат надоле.

G

Geezer

Гостин
Ситуацијава со Луиз и неговиов евентуален трансфер во Барселона ми е чудна. Луиз е поприлично тивок и го нема никаде со демант или одрекување. За разлика од Мата и Рамирес, кои за краток период излегоа во јавност и кажаа дека не ни мислат да заминат од Челзи.
И ова страшно ме нервира. Каталонските весници како по навика притискаат, измислуваат, додаваат, играчите од Барселона исто така зборуваат во јавност за тоа како би сакале да имаат играч како Луиз во тимот.

Би било ептен нефер ако Луиз замине, не поради тоа што ќе оди во Барселона или што ќе не напушти, тоа си е нормално. Но, премногу беше или сеуште е приврзан за тимот, па Гизери-Мизери, па секогаш изјавуваше дека Челзи му е во срцето и дека е среќен во клубот, па близок со навивачи, пеење химна, едноставно заштитен знак на некој начин стана и глупаво од негова страна би било да возврати на таков начин. Особено ако знаеме, дека тој сам кумуваше во приказната '' Јас и Челзи ''.

Oколу Ето. Абе такво напаѓачиште, со две раце, во било кој момент. Ето би бил подобар од Ба и Торес, сигурен сум.
Ако не го земеме Руни, тогаш Ето за евтини пари би било право решение. Верувајте.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ситуацијава со Луиз и неговиов евентуален трансфер во Барселона ми е чудна. Луиз е поприлично тивок и го нема никаде со демант или одрекување. За разлика од Мата и Рамирес, кои за краток период излегоа во јавност и кажаа дека не ни мислат да заминат од Челзи.
И ова страшно ме нервира. Каталонските весници како по навика притискаат, измислуваат, додаваат, играчите од Барселона исто така зборуваат во јавност за тоа како би сакале да имаат играч како Луиз во тимот.

Би било ептен нефер ако Луиз замине, не поради тоа што ќе оди во Барселона или што ќе не напушти, тоа си е нормално. Но, премногу беше или сеуште е приврзан за тимот, па Гизери-Мизери, па секогаш изјавуваше дека Челзи му е во срцето и дека е среќен во клубот, па близок со навивачи, пеење химна, едноставно заштитен знак на некој начин стана и глупаво од негова страна би било да возврати на таков начин. Особено ако знаеме, дека тој сам кумуваше во приказната '' Јас и Челзи ''.

Oколу Ето. Абе такво напаѓачиште, со две раце, во било кој момент. Ето би бил подобар од Ба и Торес, сигурен сум.
Ако не го земеме Руни, тогаш Ето за евтини пари би било право решение. Верувајте.
Aaaa навикнете се шпанскиве весници да ве демонизираат :) алергични се на англиските клубови, не знам зошто, како да ги погоди тоа што многу шпански играчи се преселија во ПЛ, тие ваљда беа навикнати кремот да игра кај нив.

G

Geezer

Гостин
Aaaa навикнете се шпанскиве весници да ве демонизираат :) алергични се на англиските клубови, не знам зошто, како да ги погоди тоа што многу шпански играчи се преселија во ПЛ, тие ваљда беа навикнати кремот да игра кај нив.

Најголеми муљатори и измислувачи. Ама тоа е тактика и добиваат инструкции директно од клубовите. Ги пуштаат приказните во јавност, прават притисок. Милион пати досега се има тоа случено.
Можеби и навистина ги погодило тоа што нивната лига уште голта прашина зад Премиер.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И пак само Џизеров единствен се замара со дебилни и неточни шпекулации :D

Стварно посреќен би ти бил животот да не се нервираш за вакви работи :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.036
А да си го земеме Роналидњо не би било лошо, има добар дриблинг шут пас, е сега малку е спор ама Мурињо ќе го среди нема да е проблем.
Овие Ат. Минеиро и не се некој тим така да можеме да ги заебеме ќе им дадеме 30милки и наш е.

А за напаѓач да го земеме Раул, добра завршница има плус ќе му биде чест да работи со Мурињо има да дава 100.2 % од себе. Роман имал некои врски со Арапите така да немале да прават проблем за 50м плус ќе им дал некоја слика од 10м како знак за добра соработка.

За замена на Ешли добар би бил Карлос, читав нешто овие Русиве што сакаа да го копираат Челзи им досадило па целиот тим го ставиле на лицитација.
Гледав некои видеа на јт многу добро изведувал слободни, а и не се поминува покрај него како ѕид е.
За некои 30 м би бил достапен за почеток на преговори, плус некои бонуси барал али не е тоа проблем за нас и таму Роман имал врски.

Kajgana Shop

На врв Bottom