leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Мене не ми е јасно па ти како го препорачуваш (фалиш ) Ксамил. Затоа е ова форум, ти да фалиш со своето искуство, јас да кудам, некој трет ќе избалансира. Јас и ти неможеме исто да перципираме ствари бидејќи јас и ти имаме ем различни исукуства од претходни одмори, ем различни ствари не интересираат.Не ми е јасно само како можете според едно ваше искуство да кажувате дали треба или не треба да одат таму луѓето. Јас се вратив пред два дена од Ксамил и сум многу задоволна. Пред се, на одмор одам за плажата и за тоа ете сите сме согласни дека плажите се преубави. Второ, ни еден ден немавме ама баш никаков проблем со струјата а уште помалце па дека фрижидерите во продавница не работеле и храната била со поминат рок, мислам стварно не е убаво до толку да се критикува. Луѓето се прељубезни, а за тоа што не знаат англиски, кај нас во туристичките места да не знаат сите случајно? Комарци не може некој да ми каже дека имало повеќе од Грција кога е ист случајот, единствено и на мене што не ми се допадна беше ѓубрето наоколу, а за кравите напротив, ми се допадна таа идила. Поздрав
Како што ти имаш за право да го пофалиш Ксамил, јас имам исто толкаво право да го исплукам. Очај у раскош ете тоа е. Ако јас се прашувам и плажите им се очај, а тие им се главен адут. Имало струја, храната не била со поминат рок и немало толку комарци - мислам дај те молам, озбилно?
И ако сакав да гледам крави на летен одмор како појадуваат од контејнер преполн со ѓубре и да воздивнував на таа идила, ќе идев во Шутка десет дена на одмор.