Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па добро се виде вчера дек има усте многу работа, ни далеку не е тимот 100% уигран, а и физички поедини играчи делуваа слабо, мене лично ми боде во очи несигурноста во одбраната најмногу и дај веке еднаш тој Дауда нек покаже нешто т.е нек почне да дава голови и вчера пак промашуваше ко луд, а Бајко е прича за себе роден да прима најсмешни голови на свет.
.Ајде сега да го видиме и ждребот па да си ја видиме и там среќата.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добивме лесни противници може слободно да се каже, но не и дека треба да се потценат, нормално прво реваншот нареднава недела да одиграме како треба 2-0 не е лош резултат, но не е и недостижен ако се опуштиме.
Инаку приказниве околу појачување не престануваат Лане па и Пантелиќ овој пат се главни ликови во серијата:), ај да видиме и тоа чудо.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Слабо, да не кажу брука, од целиот тим сум разочаран, толку незалагање и игра која не личи на фубдал, па колку ме потресе она детиште со црвен картон мислев телевизорот да го преполовам во тој момент, додека па за овој Бајко незнам ни јас што да мислам, не извади со пеналот потоа сам се изглупира и пак невозможна топка извади, неам зборови, ако вака играат и со Украинците ни се еба мамата!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Бедна игра, ако вака се планираат да се борат за дресот кој го носат, онда следна пречка не ја минуваме.
Капирам све и мрцварење додека се стигне таму али да до толку се покаже зананикаде игра нема оправдување. Добиваме црвен картон не би ни да го коментирам дечково кој го доби треба да се прати да бере бостан по корисен ке е него на терен, и 3ри жолти картони згора на то ко да е била нека борбенос со кој знае кој тим, Касалица доби жолт се буни за корнер со која рака да се крсти човек.
Во Украина ваква бедна игра и недисциплина има и те како да ја казнат, ако не се промени нешто али ајде до 1ви имат време.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде, ајде да се надеваме на добра игра денес и поволен резултат.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ко да се преплатија на нас ова копилиња за судење пенали, ајде против ибв иако немаше пенал ајде молчевме, али кај виде овде пенал копилето данско, дели жолти картони ко чоколада на деца.
Ништо подобар не беше денес противникот, можеби некој страв кај нашите имаше одреден период во прво ко паднавме скроз али зато второ беше обратен случај, се до таа срамна одлука во која сме оштетени.
Незнам за вас али мене ми врие крвта од одлуката на копилето судиско, како и да е ги минуваме и на крај се надевам дека ке нема некој поголеми санкции за нас заради нередите на трибините УЕФА МАФИЈА.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
К**от да ми го изеде овој Милијаш. Кај ко неухранет не може да дофрли од корнер или слободен удар , уште и пеналов го шутна ко дете од шесто одделение:mad::mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom