Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш да се логираш ?
Секоја сезона наново се прави тим, на истиот акаунт :)

Мислам дека џабе испаничив :icon_mrgr:
На почеток ми бараше од ново да пишам мајл и сл. па и името на тимов ми беше избришано мегутоа се е на место сега :) пошо ги гледам некој од лигите пак сум во нив.
еве го тимот шо го склопив набрзина
sdy6.png

Гледам почнавте да постирате слики од тимовите. Па ајде и јас да се пофалам со мојот :)
Се измачив додека го склопив. Имав доста дилеми за некои играчи.

Многу ќе ми олесни работата доколку Бејл замине во Реал.
Ќе ми останат доста пари, и ќе можам да си го комплетирам замисленото :D

123.jpg

Незнам што да правам со Мата и Луиз. Многу пари фрлив за нив, а незнам каков план има Мурињо. Не ми се баш сигурни...

Колку за почеток...па ќе видиме понатаму како ќе се одвиваат работите

2ijm0pt.jpg

Рандом тимот, рано е уште да го средам, има фора до почеток на сезона. Чисто колку да ја стартувам играта.
fantasyteam.JPG

Де Геа
Шокрос-Мертесакер-Јагиелка
Хазард-Мата-Фелаини-Казорла-Валенсија
Бербатов-ВЕЛБЕК(ГЛАВЕН СЕЗОНАВА)

Абе уште не почнала сезонава, одма проблеми со повреди :(

Секако дека ќе претрпи измени, но ова е првичниот избор

Captureoooo.PNG

Многу повеќе поени може да се очекува од страничните него ли од централните.
Поофанзивни се во играта и може да се очекува асистенција или гол од нив.

За новите играчи...
Не гледајте да имате на секоја позиција по еден играч. Нема никаква врска тоа.
Не штети ништо и ако ставите 4 леви бекови.
Избегнувајте деструктивци во тимот.

Корнелиус. Се двоумев меѓу него, Анелка и Мареј за резервен напаѓач.
Го одбрав овој последниот, но се повреди :(

Многу ќе ми помогне Бејл доколку ја напушти ПЛ. Ќе останат пари да се засилам на уште некои позиции :)

За измени ќе чекам ден-два пред почеток на сезоната. Тогаш ќе го објавам официјалниот состав :)

Како и минатата сезона, така и сега, сигурно е дека ќе почнам со 3 играчи на Челзи... за понатаму ќе видиме :)

За мене Бејнс, Хазард и Бони се must have за оваа сезона. Мичу го направија 9 да вреди и затоа некако не ми се исплаќа да го зимам, посебно затоа што стигна шпиц од кој очекувам бар 15 гола оваа сезона во ПЛ.

Е да бе, Вертонген исто ќе го ставам во тим и Фабрегас кога ќе потпише за Јунајтед :D

Вертонген читав можно е да го пропушти почетокот на сезоната.

Бони го сметам за подобар напаѓач од Мичу, и очекувам подобар стрелец да биде. Го земав и јас во тим, но сеуште сум на дилема меѓу овие два играчи.
Мичу има голема предност што е меѓу играчите од среден ред, и гол од него ќе носи 5 поена, а исто и по 1 поен ќе се добива за секој клин шит.

Па Мичу не е напаѓач Мичу е она AMC од игрите нешто како полушпиц лани по заминувањето на Грахам играше како напагач тој е нешто налик на Демпси, значи таа позиција нешто како офанзивен среден шо е одма зад напагачот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom