marinium
Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 506
изглеа се скиксав не се разбравме xD my badСпоените цитати се за различна работа. За што не мислиш така?
изглеа се скиксав не се разбравме xD my badСпоените цитати се за различна работа. За што не мислиш така?
Има огромна разлика од овие моиве и stargate моите се со подржани теории каде што се наведени логични начини , овие твоиве спаѓаат во група на серии а не документарци тука е разликата .Во моите нема улоги туку стручни научници за тоа .Ама топ „документарци“ се. Секако подетални од тие што ги спомна.
Not really. И едните и другите се направени за да забавуваат и содржат еднаков микс на вистина и илузија.Има огромна разлика од овие моиве и stargate моите се со подржани теории каде што се наведени логични начини , овие твоиве спаѓаат во група на серии а не документарци тука е разликата .Во моите нема улоги туку стручни научници за тоа .
О кое човече , ова човечево иначе е меѓу главните на Ancient Aliens ако некогаш си гледал или слушнал дава многу интересни и реалистични тези .http://www.anonymousfo.com/documentaries/AncientAlienCivilizationDocs/LostTechnologiesOfAncientEgyptGizaPowerPlantTheory.html
eve edno interesno video so profesionalno mislenje za gradenjeto na piramidite i statuite vo egipet.
Најмалиот блок е 50 тони , а најголемиот 750 тони .на Дискавери гледав документарец за пирамидиве.
ми остави впечаток тоа што кажаа за прецизното сечење на камењата(ласерско), што во тоа време со тие услови било невозможно.
имаа и пресметка за тоа колку време се правеле доколку од луѓе се направени, исто беше невозможно, особено тежината на тие камења или блокови нез како да ги наречам, нема шанси со таа брзина да гикренат, наместат
Тоа е случај само во кралската одаја, инаку просечната тежина на останатите камени блокови е од 2 до 5 тони.Најмалиот блок е 50 тони , а најголемиот 750 тони .
А зошто се изградени пирамидите според тебе ?Тоа е случај само во кралската одаја, инаку просечната тежина на останатите камени блокови е од 2 до 5 тони.
Според мене да бидат светилник во ноќта за оние што имаат очи да ја видат светлината.А зошто се изградени пирамидите според тебе ?
На пирамидите немало и нема светилник.Според мене да бидат светилник во ноќта за оние што имаат очи да ја видат светлината.