Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
А да бркаш работа заедно со NG ти, може?Типов од Босна доби шах мат. Овие двајца од NG го направија да изгледа бетер од мало дете
А да бркаш работа заедно со NG ти, може?Типов од Босна доби шах мат. Овие двајца од NG го направија да изгледа бетер од мало дете
Остави ги настрана National Geographic, не ти требаат тие за да утврдиш дека Самирчо има лажна титула археолог и дека е преварант.А да бркаш работа заедно со NG ти, може?
Збркаа работа и го направија детенце, го матираа во два потези.А да бркаш работа заедно со NG ти, може?
На Јупитер пронашле срп и чекан.Сеа најдоа крс(т) на Марс.
мн е долг xD :S .Ќе ми кажеш ли плс. само што изјаснува човеков ? у најкратки црти xD те молам фалаПогледнете го документарецов па ќе праиме моабет кој и за што ги направил многу реален документарец ( препорачувам да не го гледаат скептици ) .!!!
интересно и ств. мезачуди ,ми го смени мислењето .Фала ти многу p.s I mene me cudea teskite kamenja kako gi digale do gore ...marinium кажува дека порано биле поврзани на некоја светска мрежа и дека низ нив течела енергија која се користела , докажува дека пирамидите се земјен саат , докажува дека на нив може да се види кога ќе има затемнување на месечината , докажува дека она стандарно учење или историја не се лажни и дека пирамидите не се направени од луѓе има интересна теорија каде што некои блокови тежат и до 750 тона .Можеш и да си го симнеш филмот има и преводи на македонски . Има интересни теории за целата планета како се поврзани сите оние големи архелошки наоѓалишта и древни градови ја ти препорачувам да го погледнеш . Има и теорија за Пи како е поврзан со овие работи .
Гледај и Ancient Aliens и таму имаш интересни теории за историјата и човештвото .интересно и ств. мезачуди ,ми го смени мислењето .Фала ти многу
ќе проверам ..фалаГледај и Ancient Aliens и таму имаш интересни теории за историјата и човештвото .