- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Dobro ti vo Tetovo ili kade zivees, ne se pravi sega mangup pred drugite demek eve jas znam sto e hip-hop-ultras kultura pa vo Tetovo nema grafiti, ima i toa dobri, i od vasa strana i od nasa strana. Vo vlezot od Skopje neli bese toa naseto so znameto i so etnicka Albanija, toa dva pati se crtase, dva pati se unisti so boja, ne deka uspeavte no prljavo deluva sega a sprotivno na toa toa Vojvodi sedese so godini, imavte grafit vo hajducka, dobar bese, ako ne si znael eve jas ti kazuvam, vo gimnazijata imas dobar grafit od Ballistet, vo vardarska imase eden epten dobar kombinacija plastikman-ballistet i red drugi, se cudam kade se setas.
Па сигурно не се шетам у гимназија, не сум ни имал потреба. Графит у Ајдучко? Да, има графити у Ајдучко, ама нема никаква врска со Војводи (барем ја не сум приметил).
А графитот со голема Албанија, нормално дека ќе ви биде уништен. Тоа не е графит што има некаква врска со Балисти и Шкендија, директна провокација во Македонски град, нормално дека ќе биде уништен.
А и да бил уништен некој графит на Балисти, не знам што се трипате (за свите ова важи). Ултрас култура у Македонија. Дај бре не ме јебите, ултрас култура и Македонија ти е разлика ка небо и земја.

најголемиот експерт од сите области