Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Само ме интересира како им е паднат, пошѕо овдека има случаи кога им се зима при транспорт надвор од стадионот (кога им е доверен на неколкумина неискусни млади момци- Фаланга така се оправдуваа нели) или пак украден од просториите на стадионот.

Прво тоа со Фаланга врска нема, какви неискусни млади момци, едниот бил на 30+ години, другите на слична возраст како и напаѓачите.

Земен е на Стеауа-Вардар ракомет.
Романциве не навивале, биле распоредени во повеќе групи низ цела сала. Салата полна, а околу 70-тина КОмити седеа сред Романците со неколку џандари. Им направиле напад од сите страни, додека напаѓале од страна, тие што седеле под нив им го скинале трансот...
Првиот меч се играше во Скопје, тогаш не дојдоа.

Transparentot e otvoren naopaku :) Kako e zemen ne e vazno ( toa e vas problem sto gi ''zaboravate'' ). Kakvo opravdanie sodrzi parolata na navivacite na Poli Timisoara? Kolku poveke se potruduvate da ja pokriete ''greskata'' tolku poveke iskaca na vidlivo neserioznosta na vasata grupa.

Ps : На кожитите и војводите нека им се вратат транспарентите :pos:

Кај глеаш некој да се обидува да ја покрие „грешката“? Само се дискутира на каков начин паднал и што им порачаа навивачите на Тимисоара после. Толку што кажуваш за ултрас правила и одземени транспаренти кажи што викаат правилата за користење ножеви. Ја незнам некој што толку ги користи ко вас. Мислам дека по леб и по донер кога идете си зематe по еден за секој случај :)
--- надополнето: 18 јули 2013 во 09:30 ---
П.с. уште две прашања

Случајно првите транспаренти на шверцери и Слога да не се на кирилица и Македонски јазик? и зашто не ги истакнувате тие?

И другото, кога нападнавте на Вардар - Пелистер кај стоковна куќа Мост, тоа двајцата забрадени муџахедини со цефки што беа, ви се членови на групата или по потреба ги викате? И ако ви се членови дали имате посебна подгрупа за нив? :)

Прво тоа со Фаланга врска нема, какви неискусни млади момци, едниот бил на 30+ години, другите на слична возраст како и напаѓачите.

Земен е на Стеауа-Вардар ракомет.
Романциве не навивале, биле распоредени во повеќе групи низ цела сала. Салата полна, а околу 70-тина КОмити седеа сред Романците со неколку џандари. Им направиле напад од сите страни, додека напаѓале од страна, тие што седеле под нив им го скинале трансот...
Првиот меч се играше во Скопје, тогаш не дојдоа.

Еве ја ситуацијата

па обично се фалите ова сте направиле она а не го кажувате она што ви го направиле на вас :D

15-20 Pirati brkaat 4-5 mladi,mladite begajki vlagaat na teren po niv i pirati a na tribina Shvercerat ( mozhda ne ne ocekuvaa ). I posle sprint da gi njama... sto ima tuka za falenje ? ili pa tie se falele : aaaa Shvercerat ne brkaa nie begavme.. :pos:

Чкембари Битола
И покрај вложените напори, цело трепние што го покажавме сепак тимот на Чкембари со големо жалење ви соопштува дека првиот број на ЧКЕМБАРИ ФАНЗИН нема да го доживее своето печатено издание...за да не пропадне целосно целиот проект ви го приложуваме линкот каде што слободно можете истото да го спуштете во ПДФ верзија,погледнете го прочитајте го има многу интересни теми,репортажи,интервјуа...и на сите кој учествуваа во истото им благодариме на соработката http://www23.zippyshare.com/v/29149653/file.html

Добро бе пичка му матер што кур бара некој друг да навива за твојот тим ? Јас ако сум Македонец и ако сум навивач на МЗТ , тоа не ме прави последователно и навивачка курва која трча по тимот што има „успех“.Мене ми е мило секој клуб да успева на спортски план,ама искрено нема јас никогаш да отидам да навивам за друг.И уште не знам како луѓе очекуваат да навиваат за нивни тим кога тие самите не навиваат...Ти ебам менталитетот прост,ист мозок ко споменициве имате(се однесува на весников и новинариве наши)

Уште еден бисер на Бибио...:tapp:
Не е ни чудо шо Мајмуни од толку бројна група(во старите времиња,барем)дојдоа на ова дереџе на чело со "почесниот"воџа Бибио.....:)

Шо мислат Мајмуни, на политички митинг да не ќе идат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom