Ситница што ме нервира

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Изветреана кока кола
Мали деца
Моментот кога ми се сере а дома нема влажни марамици

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Кога некој изиграва дека е нешто, а тој кретен...
Комарци кога навечер ќе ме испокасаат и сабајлето ќе бидам ко ѓумбир...
И кога некој наместо нозе ќе рече ногите :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ц’цкање низ заби, ауф, ми доаѓа да ја претепам дотичната личност што преживари.
Буцкала - луѓе. Што само нешто дофрлаат, какаат, кажуваат нешто колку да бидат, нели, забележани.
Кога ќе ми никне рог на сред лице во ПМС.
Влажни кваки - грозота.
Нечисти чаши по кафулиња и локали.
Кога некој се плаши да се напие ракииче у животов.
Лоши фори и вицеви.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.043
Многу мразам измрсен далечински управувач или мобилен телефон, кога некој ќе го фати со раце кои штотуку ги намачкал со помада.

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Me nervira braceda mi koa ke mi go ispie sokot sto mi e turen vo caskata a pred toa rece deka ne mu se pie :mad:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Отворена фиока или плакар и тоа баш кај мене во соба.Ако видам отворена фиока кај мене и да неам спиено 6 дена пак нема да заспијам додека не ја затворам фиоката или плакарот.

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
koga nekoj predmet ke go vidam do mene i po nekolku minutki istiot mi zatreba no za cudo go snemuva se e sredeno no isceznuva i zatoa me nervira tolku. koga pc-to me zaebava za nekoi sitnici mnogu vreme.znai ke izgubam mnogu vreme samo zaradi nekoja sitnica vo pc-to.me nervira koga povrzuvam cevki za voda ke stavis edna cefka drugata popustila itn.
--- надополнето: 15 јули 2013 во 20:42 ---
me nervira koga nekoj soli pamet a istiot ima potreba od pamet.koga treba da rabotam nekoja rabota a nema dovolno matrial.
--- надополнето: 15 јули 2013 во 21:21 ---
me nerviraat luge shto zboruvaat gluposti i ne samo shto trba da gi slushash tuku treba i da vodish razgovor so niv poshto se postari. (od pocit)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Кога е отворено дома и има промаја, ја отворам балконската врата за да извадам патики ама ќе летне се у пизду матер, па мора да ја затворам, да отидам да ја затворам другата балконска за да се намали промајата, па да се вратам на првава балконска и да завршам тоа што сум наумил, ситница e и кратко трае али ме нервира :)

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Значи кога ќе видам мува во соба, додека не ја истерам или утепам нема шанси да седнам на раат

Многу се гнасам од тепалки за муви,влакненцата по рацете ми се креваат... ме нервира и ме наежува кога ќе го најдам по дома, исто вакво е само сино, и ме нервира кога ќе го видам на слика

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Кога некој остава отворена врата позади себе, јазични грешки, чорапи фрлени на сред соба, кумановски дијалект. Сигурно има уште но во моментов не ми текнува.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Кога е отворено дома и има промаја, ја отворам балконската врата за да извадам патики ама ќе летне се у пизду матер, па мора да ја затворам, да отидам да ја затворам другата балконска за да се намали промајата, па да се вратам на првава балконска и да завршам тоа што сум наумил, ситница e и кратко трае али ме нервира :)
Промајата не постои
--- надополнето: 16 јули 2013 во 00:54 ---
Отворена фиока или плакар и тоа баш кај мене во соба.Ако видам отворена фиока кај мене и да неам спиено 6 дена пак нема да заспијам додека не ја затворам фиоката или плакарот.
и уште 6 дена додека не дознаам кој ја отворил фиоката

B

Blade Torch

Гостин
Ме нервира што ме нервира да имам железни пари во новчаник ( од 1 до 9 збир)
Како болест ми е . Кога влегувам во продавница секојпат гледам се што ќе купам да завршува точно колку што имам железни .
Пример имам 7 денари железни , а основно што треба да направам е да земам леб од 30 денара.
Купувам леб + чоколадо за 15 денари + 2 денари за кеса. Или чоколадо за 17 денари , па не земам кеса . :tapp:

2

~2A

Гостин
Ме нервира чешмата во дневна, кога и да легнам таа капи по системот "Капка по капка". :tapp:
-А мене ме мрзи да станам.

Kajgana Shop

На врв Bottom