Ситница што ме нервира

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Кога е отворено дома и има промаја, ја отворам балконската врата за да извадам патики ама ќе летне се у пизду матер, па мора да ја затворам, да отидам да ја затворам другата балконска за да се намали промајата, па да се вратам на првава балконска и да завршам тоа што сум наумил, ситница e и кратко трае али ме нервира :)
Me nerviraat stanovi so dva balkoni

Член од
18 јануари 2013
Мислења
67
Поени од реакции
43
кога у овој период дали дур седам на пц , или коа ќе легнам да спијам и слично ме дупи (ми зуе и ми лета околу мене) некое летачко копиле и ми иде да го фатам и да го масакрирам :)

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Кога станува збор за фејсбук,секојдневно не бомбардираат со бомбастични настани од типот на злостортва со фотографии и видеа:mad::(

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Кога некој го користи фенот и после тоа не го вади од штекер. :rolleyes:
Па мајка му стара, каде си го земал, таму остави го. Брат ми ќе јаде ќотек за ова некој ден.

Кога не можам најпрецизно да го нанесам тушот ми се расипува меракот.

Кога ќе ми се скрши еден нокт, па мора сите да ги сечам, оти не изгледа убаво.

На Фокс лајф рекламите ... Напамет ги знам, а тв ретко уклучувам. Нека ги сменат веќе!

Ова не е ситница ама ... Прељубезни и преозбилни луѓе, многу ме нервираат.
Првиве се лицемерни и лижачи, а вториве немаат никава смисла за хумор.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Испомочана шоља, крени го капакот ебати стопанката.
Влакна в када после капење, пушти ја раката и фати ги, не си фатен/а.
Водена крпа на кревет фрлена.
Дамки од паста в умивалник, нечисто огледало.
Татковци со децата в количка или за рака и со жената им или уште полошо, дедовци, шо зркнале во мене ко ангел да сум од небеса слезена и сркам нутела.
Луѓе со глас од двеста децибели.
Прашања поставени „за да се најдеш во муабет“, после кои не ни се слуша одговорот, бидејќи муабетлијата веќе си има готова реплика на што и да кажеш.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Кога ми се моча на предавање што тукушто почнало

O

Orion.

Гостин
Ненајавени гости кога денот ми е кнап

Кога ќе ми снема бензин у сред вожња и колата ќе ''умре'' инстантно! на сред улица (ова ретко се дешава али чувството е прајслес:LOL:)

Кога при одвојување на жолчката од белката на јајцето, жолчката ќе ми падне во тавчето. Кога ќе заборавам да уклучам бојлер пред тренинг. Кога ќе ми влезе мушичка во око додека трчам

Кога сум приморан да седам во иста просторија со пушач

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Зборот 'МА' ,или 'МОРИ' :)
Аман бе Бебе Розе во рок од две минути научив дека те нервира зборот 'МА' или 'МОРИ', дека сакаш млеко, јагода, нутела, мајонезот од седмица, ти се допаѓа кајгана, сакаш да црташ, дека си од Струга...relax бе малку со постовите :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL

Kajgana Shop

На врв Bottom