Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
ме интересита дали ви е филм рок стар да го пишите Р*, или пак се брзате негде па мора така Р* демек фенси кратенка?

R* се моето најомилено студио за игри.
Многу ги сакам Р*. <3

А ќе видиме ли некој гејмплеј?. Како што читав по нет, некој кој го виделе демото викаат дека графиката е како гта 4, некој викаат дека е многу подобра....

А ќе видиме ли некој гејмплеј?. Како што читав по нет, некој кој го виделе демото викаат дека графиката е како гта 4, некој викаат дека е многу подобра....

Не би требало да видиме. Околу графиката, енџинот е ист, така да не би требало да биде премногу голема разликата. Оваа би била понашминкана.

Дел од мапата.
Инфо повеќе на сликата

special-full.jpg

Гледам има многу комнтари дека мапата е мала, мене сосема ок ми изгледа...

Знам дека ке*аат сите, ама голем дел од нив само спамаат за џабе. Ова е дел од мапата, има уште доста од неа. На сликата во превитканиот картон или што и да е, мапата изгледа ОК, а и плус кога би била целосно претставена мапата, би изгледала поголема.

Знам дека ке*аат сите, ама голем дел од нив само спамаат за џабе. Ова е дел од мапата, има уште доста од неа. На сликата во превитканиот картон или што и да е, мапата изгледа ОК, а и плус кога би била целосно претставена мапата, би изгледала поголема.
Па дечурлана :) Кулирај си и не им се замарај читај што има ново и тоа за тоа .. ако им се нервираме ехее...

Има најава за пц верзијата?
Највероватно Q1 2014 ќе ја има и по торенти , таман да склопам нова комф.

Ако биде истата приказна како со 4-ката, тогаш се очекува најава некаде во декември(крај)-јануар(почеток) и излегување во април. 4-ката беше најавена 4 месеци после излегувањето за конзоли, а излезе 8 месеци покасно. Април-Август-Декември. Рокстар имаа изјава дека ќе се однесуваат со сите исто, како со конзолаши, така и со компјутерџии па можеби порано ќе биде најавена и излезена.

Ако биде истата приказна како со 4-ката, тогаш се очекува најава некаде во декември(крај)-јануар(почеток) и излегување во април. 4-ката беше најавена 4 месеци после излегувањето за конзоли, а излезе 8 месеци покасно. Април-Август-Декември. Рокстар имаа изјава дека ќе се однесуваат со сите исто, како со конзолаши, така и со компјутерџии па можеби порано ќе биде најавена и излезена.

Џабе, боље PS4 ќе се купи одколку компјутер(Gamer) кој ќе биде погоден за играта од 60000 денари. :( Би требало после да искочи и за новиве конзоли, сигурно нема PS3 да зимаме. :)

Џабе, боље PS4 ќе се купи одколку компјутер(Gamer) кој ќе биде погоден за играта од 60000 денари. :( Би требало после да искочи и за новиве конзоли, сигурно нема PS3 да зимаме. :)

Се зависи од оптимизацијата на играта. Енџинот е ист, графиката ќе биде горе доле иста како со 4-ката, но ќе биде повеќе нашминкана. И зависи дали ќе биде правена посебно, или ќе биде порт, и каков порт.

Хмм..

Rockstar Games is currently hiring a graphics programmer specifically to work on PC ports. The job description on Rockstar's jobs portal says the following:
Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our LATEST TITLES to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio’s uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom