Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не се кршат ѕидовите, скриптирана ситуација беше тоа од мисијата, имало и порано такви (рушење на зграда во Vice City). Импресиониран сум од играва, од графика до гејмплеј.
Па да видиме што ќе биде :)

Пореално би било да има малце кршење на ѕидовите или пак некоја гребаница да има од бојата на колата. :)

Jyxh1sI.jpg

Ova kako shto e na trejlerov prikazano, bez dvoumenje ke mi bide najjakata video igra sho sum ja igral na site vreminja :))

Бидејќи не е официјално најавена за ПЦ, и не се знае кога точно ќе биде(сите ја очекуваат да излезе, освен ониe HC конзолаши, кои во случај да не излезе мислам дека би глупно би го измавале за ова), може само да се нагаѓа. Во случај да бара малку појака конфигурација од ГТА 4, но со добра оптимизација, нема да биде проблем да се игра и на оние компјутери кои ја издржуваат 4-кава.

Минимални побарувања би биле 2 GB рам Core 2 Quad NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850 би требало овака нешто да биде

Мапата не е излезена, така да ова и не е којзнае си што.
Си играл некој со вишок време. Според едно инфо, ќе била поголема од GTA SA, GTA IV и RDR заедно. Оваа изгледа помала од СА, што одма е not legit :D

http://www.rockstargames.com/V/

Страната е апдејтирана, може да се видат многу работи. Во наредниве 4 недели, ќе биде цела пуштеnа.

Ако некој реши да си ја земе оригинал, ќе го очекува следен Online mode. ММО.
Нема да биде класичен мултиплеер, влези и пукај се.

Според мене, како ќе се одвива цела ситуација со играва. Значи ке искочи на 17ти септември за Sony и Xbox360 и за неколку месеци (пола година) ке накачи околу 20 милиони копии...После тоа кога ќе стивнат сите профити ќе напраат срање порт за РС со триста багови.

Не следам како иде со кракнати игри на чипуван хвох, ама ако е изводливо, боље би било да земам на старо една конзола чипувана за 8000 денари и ем ке играм гта 5 ко нормален, ем ке имам конзола. Ако до толку не ми се дава пари, со 3-4 другари ке дадеме по 2000 денари и ќе се мењаме со хбох-от на 1 недела, ем нема да запостуваме социјален живот ем сите ке имаме различен сејв :D

Бидејќи не е официјално најавена за ПЦ, и не се знае кога точно ќе биде(сите ја очекуваат да излезе, освен ониe HC конзолаши, кои во случај да не излезе мислам дека би глупно би го измавале за ова), може само да се нагаѓа. Во случај да бара малку појака конфигурација од ГТА 4, но со добра оптимизација, нема да биде проблем да се игра и на оние компјутери кои ја издржуваат 4-кава.

Во СЛУЧАЈ да бара малку појака конфигурација? Нема таков случај. Ќе бара МНОГУ појака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom