Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ќе видиме ли некој гејмплеј?. Како што читав по нет, некој кој го виделе демото викаат дека графиката е како гта 4, некој викаат дека е многу подобра....
Дел од мапата.
Инфо повеќе на сликата
![]()
Ваљда ја сакаат у размер 1:1Гледам има многу комнтари дека мапата е мала, мене сосема ок ми изгледа...
Гледам има многу комнтари дека мапата е мала, мене сосема ок ми изгледа...
Па дечурланаЗнам дека ке*аат сите, ама голем дел од нив само спамаат за џабе. Ова е дел од мапата, има уште доста од неа. На сликата во превитканиот картон или што и да е, мапата изгледа ОК, а и плус кога би била целосно претставена мапата, би изгледала поголема.
Ако биде истата приказна како со 4-ката, тогаш се очекува најава некаде во декември(крај)-јануар(почеток) и излегување во април. 4-ката беше најавена 4 месеци после излегувањето за конзоли, а излезе 8 месеци покасно. Април-Август-Декември. Рокстар имаа изјава дека ќе се однесуваат со сите исто, како со конзолаши, така и со компјутерџии па можеби порано ќе биде најавена и излезена.
Џабе, боље PS4 ќе се купи одколку компјутер(Gamer) кој ќе биде погоден за играта од 60000 денари.Би требало после да искочи и за новиве конзоли, сигурно нема PS3 да зимаме.
![]()