дЏанго
Gunslinger
До името на тимот ми се појави нешто, каде и да го пишува на крајот има нешто. Да не знае некој што е ова ? И како да го тргнам. Фала
Тачката ти се појавува ако имаш зачувано note. Провери тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До името на тимот ми се појави нешто, каде и да го пишува на крајот има нешто. Да не знае некој што е ова ? И како да го тргнам. Фала
Од кога вака? да не е до скинот или пак логоата нешто?

Тачката ти се појавува ако имаш зачувано note. Провери тоа.

Само сликава ја видов и реков ќе те прашвам тебе како се вика скинов ..![]()
Знае некој кој е скинов?
Ова е кога ќе играш classic mode.![]()
Знае некој кој е скинов?
Ова е кога ќе играш classic mode.
Аман бе... не ти дава газдата пари за трансфери ? Јас со Леверкузен играм Фулам прает трансфери по 50м за играчи даваат ..Дечки, играва е вонредно тешка или пак јас сум дрво? Играм со Фулам, до сега изиграв 5-6 сезони и погоре од 6-то место не можам да мрднам (а имам солиден тим), додуша Тотенхем, двата Манчестери и Челзи се лудници, но секоја година каснам по минимум 15 бодови.
Највеќе ме нервира тоа што само што ќе помислам дека сум нашол правилна формација и ќе врзам 10+ добри резултати со добра игра (посед + шанси) следува најпрво играчка криза и тесни победи и за на крај да врзам 5+ натпревари без победа. Ова ми се дешава со 3-4 формации до сега. Имал некој такви проблеми?

Тешко, ја ептен се мучев на стариот компјутер со све намалено. Идеш Continue и чекаш ко реклами на сител да заврши, а тек па кога е интернационален период, тогаш цела епизода од турска серија.здраво ке може некој да ми даде совет ,компјутерот ми е слаб и од 5звездички само една ми е до пола на компјутер перформанс е сеа дали може некој да ми каже таа новата опција фм 2013класик дали нема да ми сецка и ерори да ми мава ако е со кругчинјата како со бесе порано да не играм со ова 3д да не ми сецка или некако има ли опција резолуцијата да намалам некако да можам да играм фала ви однапред![]()
здраво ке може некој да ми даде совет ,компјутерот ми е слаб и од 5звездички само една ми е до пола на компјутер перформанс е сеа дали може некој да ми каже таа новата опција фм 2013класик дали нема да ми сецка и ерори да ми мава ако е со кругчинјата како со бесе порано да не играм со ова 3д да не ми сецка или некако има ли опција резолуцијата да намалам некако да можам да играм фала ви однапред![]()
Проблемот со Фулам е тоа што се екипа во години. А за да си го ископлицирам дополнително играњето никогаш не местам да имам можност да купувам играчи уште од првата сезона. Затоа првата сезона ја завршувам со Шварцер 41, Рисе 32, Хангеланд 32, Хјуз 33, Берд 30, Даф 34, Дејвис 32, Карагунис 35, Сидвел 30, Бербатов 32, Петриќ 33, а сигурно заборавам уште некој.... Дополнително од позајмица ми заминуваат: Ритер, Манолев, Ено(х), Емануелсон.Аман бе... не ти дава газдата пари за трансфери ? Јас со Леверкузен играм Фулам прает трансфери по 50м за играчи даваат ..