Фан клуб - РК Вардар

Ајде со среќа нека ви е:

http://dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=95A4861FB6CD5C44B84A704B9DE00E1B

Покрај Дибиров се чини договорени се веќе и Растворцев, Чипурин, Шишкарев и Брумен.

Дибиров е навистина огромно засилување, едно од најдобрите леви крила во светот...

Брумен е топ десно крило, нема некој подобра рака од него во Словенија... Одличен избор

Едитирано од модератор.
Ајде со среќа нека ви е:

http://dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=95A4861FB6CD5C44B84A704B9DE00E1B

Покрај Дибиров се чини договорени се веќе и Растворцев, Чипурин, Шишкарев и Брумен.

Дибиров е навистина огромно засилување, едно од најдобрите леви крила во светот...
Мислам дека малку се претера со носење нови играчи. Некако без концепт. Немаше потреба од толкаво менување на составот...

Смирете малце страсти, Skopje Rossonera тоа што пишуваш во „твој“ фан клуб, не ти дава за право да ги вреѓаш останатите кои дошле да искоментираат на темата.

Дибиров!?
Мајко мила....

Ау човече, почнува да ме плаши новиов тим :vozbud:
Баш ме занима кои играчи ќе летаат од тимот:cautious:

Богами ако се остварат сите овие зассилувања, ќе бидеме пеколен тим :D
Ако дојдат и Брумен и Шишкарев, мислам дека треба Раковиќ да си оди, а Јовчевски да остане.

Останува да видиме кој ќе дојде како десен бек :)

Dibirov e fantstichno pojachuvanje na vtora linija. Mozhebi eden od 10-te najdobri igrachi na negovata pozicija. Sigurno deka so vakvo krilo i igrata na Vardar kje dobie na brzina. Vo Chehovski, beshe edinstveniot koj se obiduvashe malku od malku da vnese nekoja zhivost vo zargjanite sistemi na Maksimov i sigurno nivniot najatraktiven igrach.
Shto se odnesuva do drugive igrachi za koi pishuva vo statijata na Dnevnik, mislam deka nemame potreba nitu od Rastvorcev, nitu od Shiskarev, bidejkji i sega imame igrachi od gore dole taa klasa. Dokolku ne mozhe Gorbok, so koj bi dobile mnogu na kvalitet na nadvoreshna linija, togash lichno bi go preferiral Zhitnikov otkolku ovie dvajca.
Brumen, da, ama rezerva da mu bide Jovchevski, a shto se odnesuva do Chipurin, sum prilichno rezerviran. Sakam Stole da ima maksimalna minutazha, a vo sluchaj koga vekje go imame Toskich za odbrana ne znam kakva funkcija bi imal Chipurin. Dobar pivot, da ne bidam razbran pogreshno, ama ne go doveduvam vo prashanje voopshto koga se raboti za Stole. Vsushnost nieden pivot ne bi stavil pred Stole, makar bil i Aguinagalde. Ima ushte mnogu shto da kazhe i treba da mu se dade maksimalen prostor za razvoj.

Од руси доста се веќе.....
Нема веќе потреба според мене....уште левак,трет пикер некој наш и голман....можеби Борко и тип топ си е тимчето.

Dibirov kao prva bomba za site onie koi bea skeptici u vrska so Samsonenko:)! Idemo daljeeee:)!

Светски ракомет ќе се гледа леле леле, мевлем за очи :cool: све тие ѕвероњи во црвено-црниот дрес. Ќе видиме како идат трансфериве сеа.. Ова со засилувањата од ден за ден се менува и се шпекулира со 20 играчи.

Како што кажа Сабја погоре и ја сум во исчекување за десниот бек (мој тип е Игрополу). Таму да се средиме, трето пикерче и уште еден бек или голман и на коњ сме. Мада нешто ми кажува дека овој нема да застане таму... Што ќе ни е 34 годишниот Растворцев (освен што е два метра висок:icon_lol:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom