NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете така, после оваа утакмица,мислим дека титулата ќе остане у Мајами.Успееа да изгубат добиена утакмица,али и овја Мајами среќа еј,тоа е нешто невидено.

ТОООООООООООООООООООООООООООООООО ХАХАХХАХАХАХХА ТОООООООООООООООООООООООО ИМАШЕ ФАУЛ ОД АЛЕН ЈА УКРАДОВМЕ ОВАА RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN ХАХАХХАХА А ТИ КОЦКА И СИТЕ ХЕЈТЕРИ НА КРАЛОТ АЈДЕ НА КОЛЕНА ХАХАХХАХА : D

Поповиќ ме разочара. Тајмаут не побара, го форсираше Ману, последен напат без Паркер, плус на 28 секунди до крја имаше +5, како успеа да го изгуби тоа еден Господ знае.
Ама тие два офанзивни скока титула ќе ги коштаат Спарси.

Колкави газој се овие од Мајами, ја имаа в џеб утакмицава Спарси.

Супер 7ма утакмица ќе гледаме. Во петок наспроти сабота во 3 исто така?

Никогаш нема да дојде поблиску Сан Антонио од тие два дефанзивни скока, кои ги испуштија од раце

^This.

Сами си ја шитнаа утакмицата, со смешни грешки..
Му се згазив смеење на кралот, дај 150 поена, ќе дое до клач шут и утни го :pos:

Леле каква утакмца:drk::drk:
Реј Ален:cuc::cuc:х1000000000
Е сеа у game 7 Мајами мора да игра многу по опуштено,ЛеБрон да биде истиот од 4та четвртина и мислам дека Мајами ке ја земе титулата:D

Комотно може да се поздрават Спарси од титула.

Како беше тоа ЛеБрон си одел 12 минути порано од работа? :icon_lol:

4/4 на Леброн, и Реј-Реј :cuc::cuc::cuc:

13 поени предност се лизнаја, Ману си измислуваше шутој и пасој пола утакмица не знам кој филм го истепа можда се надеваше дека од мајами ке му ја подават дури не му успеј некој замислен шут или пас.

Некој тука нешто збораја за Џејмс некако тивко стана :D

Lebron moze komotno u zicer da se prekrsti....

RayAllenReacts_original.gif

How is the weather Ray?
What's the matter Ray? :icon_lol:

Дечките што си отидоа коа Тони им го дае на двочекорот за 5 разлика мноооооогу зажалиле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom