Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетов е подобро да сме мизерни и со ниски плати цел живот, еднаш да ни се посреќи да одиме до Грција на одмор, отколку да сме како скандинавците кои тоа го прават цел живот ама тие се поладни и не почитуваат фамилија како нас или нешто слично!

Толку само можам да доловам од глупостите што се пишуваа погоре, немам капацитет да ги доловам целосно бидејќи толку глупости напишани се страшна работа и ретки се тие што можат да ги напишат!

Разликата е тоа што платата си ја заслужуваш, а ти како рандом фан илјадници километри од клубот за кој навиваш не заслужуваш ама баш ништо.
Алегоријава ти е тешка глупост.

А Стротман го заборави еј! :D И Тиаго и Цеск нема шанса мислам. Еден е доволно. :D

Eпа ај само Цеск тогаш, да ги боли фановите на Арсенал уште повеќе не за друго.. :))
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 01:50 ---
Исто така има шпекулации дека Јунајтед летово ке се обидат да го донесат Меси.Каков тандем би биле со Роналдо и Фабрегас...

Може и Мата да го црпнеме од Челзи, слушам Мурињо ќе ги продавал шпанците, ги замрази од престојот во Реал. :D

Разликата е тоа што платата си ја заслужуваш, а ти како рандом фан илјадници километри од клубот за кој навиваш не заслужуваш ама баш ништо.
Алегоријава ти е тешка глупост.
Oпшто се што беше напишано погоре беше глупост па морав да се спуштам на такво ниво и јас но не успеав, тешко е да се трудиш да изиграваш глуп :unsure:

Јас знам дека нема граница за човечката глупост, среќа што поединци го достигнуваат тој максимум, не сите:icon_lol:
Ретки се луѓето со капацитет во ист пост да се побијат самите себеси. Уште поретки се тие што истото може да го направат во една реченица. Треба да сме горди што си ни современик.

Добро де, како бива нешто што е бесконечно (демек немало граница, парафразиран Ајнштајн) да има или да биде максимум?

Ретки се луѓето со капацитет во ист пост да се побијат самите себеси. Уште поретки се тие што истото може да го направат во една реченица. Треба да сме горди што си ни современик.

Добро де, како бива нешто што е бесконечно (демек немало граница, парафразиран Ајнштајн) да има или да биде максимум?
Се превртев од столицава од смеа. Хахаха

Читам неколку страни наназад на темава, и гледам сета испосрана... Ама тоа е, некој ќе се бори секоја година за титули, а некој ќе трча на -20,-30 и ќе сере. Ако, немаме ништо против.

suarez-bites-ivanovic.png

П.С. Пазете на крај да не се изедете едни со други, во недостиг на вашето омилено јадење(мануре)!

Keep trying hard!

Мислам дека нема граници, а вчера, беше достигната највисоката точка на глупоста, повеќе од тоа не знам дали може да се оди :icon_lol:

Затоа пишав дела тоа е максимум(според тоа што јас до сега имам читано на форумот), а гледам ти не си ме сфатил ама не можам тука да ти помогнам, ти така си го протолкувал :icon_lol:

А ако сега има некој нешто поглупо да напише, ќе ја подигниме таа граница, тоа е менлива работа ;)

п.с. да ти добјаснам на што мислев за да не ме замараш.
Човештвото е старо повеќе од 5000 години(според историјата, не според мене) и според мене човечката креативност исто така нема граници. Во 20 и 21 век го живееме максимумот на човековата генијалност но јас мислам дека таа граница(бариера) ќе биде надмината и максимумот ќе се искачи на повисоко скалило. Исто и за глупоста, вчера е достигнат максимумот во пишување глупости од кога сум на форумов, а се надевам ако продолжиме вака ќе треба да ја кренеме границата за некое скалило. Кој разбра добро, кој не пак добро.

Кога излегува распоредот на натпревари за сезона 2013/2014 ??

Читајќи ве, сега ми е јасно зошто темите за ПЛ достигнуваат по 1500+ страни :pos: (y)
80% од муабетот е оф-топик(вклучувајќи го и мојот пост). :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom