Пред некој ден си купив нов лаптоп ама нема оперативен систем. Сега го симнав Windows 7 и го ставив на CD, ама не знам како да го инсталирам на лаптоп-от, па ако може некој добар туторијар зашто све некои срања отварам
Фала, ме просветли
зашо неможам да го активирам вин 7 сп1 со активаторот од даз , пробав со неколку и нејке да се активира, се пишува успешно ама после рестартот не е активиран...
Run as administrator?зашо неможам да го активирам вин 7 сп1 со активаторот од даз , пробав со неколку и нејке да се активира, се пишува успешно ама после рестартот не е активиран...
Имам XP сакам 7цава да ја ставам,ме интересира која верзија да ја симнам,од бугарската Змунд најдов ова
Windows 7 Ultimate SP1 (x64 & x86) Integr March 2013
,дали некој го има ова ,дали работи и сл.
лоадер го најдов овој
Windows Loader v2.1.7 (x86-x64) by Daz
Ако се е у ред со оваа верзија ,која треба да ја инсталирам 64 или 86
Прегледај го приврзокот 65924
Уште се чудиш зошто ти се расипува се’.... стај виндоус и не го искључувај од струја... не е за џабе ставена можноста да напраеш шат даун/хајбернејт.Дечки пред 2 дена ставив нов хард диск пошто стариот ми цркна. Ми снимија во АМЦ и виндовс 7 арно ама синоќа кога го исклучував пошто мавна гром некаде блиску ми пишуваше дека виндовсот си снима апдејти, па пошто ми беше страв го исклучив од кабелот кај од долу кај шо се поврзани каблите, за да не чекам да инсталира абдејти и да не се деси нешто да ми прегори па, ја прекинав струјата од таму и сега кога го уклучувам ми вика селект боот прес а кеј анд инсерт цд нешто така, значи се заебал виндовсот. Е сега прашањето ми е зошто се сјебал виндовсот, кога имав хп немав такви проблеми а го имам исклучувано од струја многу пати, што да направам за сега кога ќе го снимам одново да се заштитам од вакви проблеми АКО Е МОЖНО.Фала однапред
Ти се "сјебал" зашто ти самиот си го "сјебал" а не некаков гром Тоа што случајно се погодиле надградбите и громот во ист момент не значи дека од тоа се заебал, туку напротив од тоа што си го исклучил компјутерот, а кога прави надградба убаво пишува да не се исклучува компјутерот во тој моментДечки пред 2 дена ставив нов хард диск пошто стариот ми цркна. Ми снимија во АМЦ и виндовс 7 арно ама синоќа кога го исклучував пошто мавна гром некаде блиску ми пишуваше дека виндовсот си снима апдејти, па пошто ми беше страв го исклучив од кабелот кај од долу кај шо се поврзани каблите, за да не чекам да инсталира абдејти и да не се деси нешто да ми прегори па, ја прекинав струјата од таму и сега кога го уклучувам ми вика селект боот прес а кеј анд инсерт цд нешто така, значи се заебал виндовсот. Е сега прашањето ми е зошто се сјебал виндовсот, кога имав хп немав такви проблеми а го имам исклучувано од струја многу пати, што да направам за сега кога ќе го снимам одново да се заштитам од вакви проблеми АКО Е МОЖНО.Фала однапред
so ke mu e x64 koga ima 2gb ram?
А виндовсот е сјебан поради тоа што сум го исклучил од струја додека снимал апдејти компојутерот или само ради исклучувањата од струја?Ти се "сјебал" зашто ти самиот си го "сјебал" а не некаков гром Тоа што случајно се погодиле надградбите и громот во ист момент не значи дека од тоа се заебал, туку напротив од тоа што си го исклучил компјутерот, а кога прави надградба убаво пишува да не се исклучува компјутерот во тој момент
За избегнување на тие работи доколку не ти требаат надградби исклучи ги. Ако не знаеш како барај по google или youtube
Еве ти едно видео