-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
А за што ќе му се апдејти ?
Од истата причина поради која се ставаат пачеви на игра - да подобри се што не чинело претходно.
А за што ќе му се апдејти ?
За стабилност на системот и за имунитет на некој црви тројанци и вирусиА за што ќе му се апдејти ?
Јас од кога работам Windows немам апдејт све си работи нормално дури и подобро од колку што на другар му е лиценц и све со се апдејти .Од истата причина поради која се ставаат пачеви на игра - да подобри се што не чинело претходно.
За стабилност ? Па нели постои антивирус ?За стабилност на системот и за имунитет на некој црви тројанци и вируси
ако размислувале луѓето така до ден денес немало да има измислено копјеЈас од кога работам Windows немам апдејт све си работи нормално дури и подобро од колку што на другар му е лиценц и све со се апдејти .
За стабилност ? Па нели постои антивирус ?
Според страната на Microsoft секои 6 месеци треба да форматираш , ти ако ги пратиш нив и правиш они како што ќе кажат ништо од тоа . Секој Windows може да работи без update , само ќе си стаиш заштита и нема да имаш гајле .ако размислувале луѓето така до ден денес немало да има измислено копје
На крај краева немало ни да прават ажурирања на Windows едноставно немало да се замараат дали има негде баг или нешто слично се ке било на форматирај до кога оди оди после пак ајмо јово наново
Еве ти еден пример незнам која година си и од кога ги следиш овие работи ја бар знам за мене кога испадна Windows XP мислам дека беше 2001 година секој ден по 2-3 пати го инсталирав компјутерот имаше еден црв мислам дека се викаше бластер мамето му го ебаше на XP само кога ке се конектираше на интернет одма се закачување и мораше формат па за многу бргу време го испуштија SP1 за XP и го средија тоа
Само апдејт на антивирус другото ништо и таму некои флеш меш .Ако под отворање Фејсбук и Ворд сметате дека „се`“ си работи нормално, подобро не коментирајте.
Инсталирајте апдејти на Виндоусот, сите компјутери со проблем што ги имам разгледувано досега се неапдејтирани или па антивирус неапдејтиран од кога е ставен.
Ја не ги пратам MS него ти кажувам а кај го има тоа дека Microsoft препорачуваат да се форматира на секој 6 месеци lolСпоред страната на Microsoft секои 6 месеци треба да форматираш , ти ако ги пратиш нив и правиш они како што ќе кажат ништо од тоа . Секој Windows може да работи без update , само ќе си стаиш заштита и нема да имаш гајле .
Само апдејт на антивирус другото ништо и таму некои флеш меш .
Service Pack може, али Win Update no thank you! Инаку лап топот го работам без Анти вирус и без апдејти, еднаш или два пати у месецот дефраг му правам и што да ти кажам ко нов еако размислувале луѓето така до ден денес немало да има измислено копје
На крај краева немало ни да прават ажурирања на Windows едноставно немало да се замараат дали има негде баг или нешто слично се ке било на форматирај до кога оди оди после пак ајмо јово наново
Еве ти еден пример незнам која година си и од кога ги следиш овие работи ја бар знам за мене кога испадна Windows XP мислам дека беше 2001 година секој ден по 2-3 пати го инсталирав компјутерот имаше еден црв мислам дека се викаше бластер мамето му го ебаше на XP само кога ке се конектираше на интернет одма се закачување и мораше формат па за многу бргу време го испуштија SP1 за XP и го средија тоа
Најубаво х86 да ставиш бидејќи за х64 ти треба над 4 Гига меморија РАМ .Имам XP сакам 7цава да ја ставам,ме интересира која верзија да ја симнам,од бугарската Змунд најдов ова
Windows 7 Ultimate SP1 (x64 & x86) Integr March 2013
,дали некој го има ова ,дали работи и сл.
лоадер го најдов овој
Windows Loader v2.1.7 (x86-x64) by Daz
Ако се е у ред со оваа верзија ,која треба да ја инсталирам 64 или 86
Прегледај го приврзокот 65924
Каде го пишува ова, кој црн формат на 6 месеца?Според страната на Microsoft секои 6 месеци треба да форматираш , ти ако ги пратиш нив и правиш они како што ќе кажат ништо од тоа . Секој Windows може да работи без update , само ќе си стаиш заштита и нема да имаш гајле .
Само апдејт на антивирус другото ништо и таму некои флеш меш .
На нивната официјална страна на мајкрософт прочитав побарај ќе се увериш сама.Каде го пишува ова, кој црн формат на 6 месеца?
Дајте бе не пишувајте глупости ако не знаете. Едноставно не постирајте, или па прашајте ако не ви е јасно затоа што ги доведувате другите во заблуда.
Накратко - работам во банка и многу добро знам што значи слабост на системот нерешена или решена со апдејт. Затоа, инсталирајте апдејти или ако не инсталирате, не ги лажете другите дека топ ви е компјутерот. Зошто не ви е и е потенцијална мета на секакви гадинки.
Или па уствари разлистајте ја темата за софтверска помош, 70% од тие што бараат некаква помош со ранлив систем викаат дека не праеле апдејти.
Јас само гледам дека продале 100 милиони лиценци за 6 месеца, друго такво нешто не гледам. Биди љубезен и остави линк за мене и за Dark HaCkeRНа нивната официјална страна на мајкрософт прочитав побарај ќе се увериш сама.
Го имам читано пред некоја година кај да ти најдам сега линк ?Јас само гледам дека продале 100 милиони лиценци за 6 месеца, друго такво нешто не гледам. Биди љубезен и остави линк за мене и за Dark HaCkeR
Хех, индексирано ќе беше од Google да беше и пред 10 години, плус и ќе се дебатираше за тоа по полно софтверски форуми, не се секирај ти. Барам на гугл нема ништо такво поврзано со 6 месеца, така да тезата ти пропаѓа во вода.Го имам читано пред некоја година кај да ти најдам сега линк ?
http://windows.microsoft.com/en-ie/windows-vista/back-up-your-programs-system-settings-and-files барај од тука понатака овде пишува дека на секој 6 месеци треба да се праи бек ап итн незнам ти кај си барала неможам да го најдам тој линкот кај што пушуваше све убаво после ќе паѓаш ти у водаХех, индексирано ќе беше од Google да беше и пред 10 години, плус и ќе се дебатираше за тоа по полно софтверски форуми, не се секирај ти. Барам на гугл нема ништо такво поврзано со 6 месеца, така да тезата ти пропаѓа во вода.