Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле бе мамето :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: леле не памтам кога последен пат олку се имам изнервирано, леле ќе ја искршам тастатурава, да беа некој од копиљаците конкуренти 10 гола ке даеа со онаа среќа што ја имаат, а она копилено Серени да даде господ в количка да го видам мамето негово.
Незнам што се лутите на Кварезма, само еднаш ја заеба.Претходно три-четири акции ги напраи супер, добро нафрли.Оној Креспо леле се чудам зошто уште живее, а не па да игра во Интер, абе јас да бев ќе дадев гол од 2 метри промаши бе ќе се утепам
Одбраната ни е катастрофа мислам на централните дефанзивци, Кордоба и Бурдисо еден единствен дуел не добија во воздух, 7 бода сме пред Јубе а можевме 9, леле мамето нивнооо@@@@
Брат баш без нив Интер не може......уште фалеше да кажеш дека Занети не за Интер:jaj:............а како сакаш Кордоба и Бурдисо да земаат воздушни дуели кога се високи метар и желба за растење????
За тука е Матераци (бтв. што е со него???)........според мене наjдобра одбранбена линија на Интер е Матерци, Занети, Кордоба и Максвел заедно со Киву на клупата за второ полувреме:wink:
Незнам што се лутите на Кварезма, само еднаш ја заеба
2 стативи , чист пенал не ни досудија , срека многу имаа , тоа тие тоа
Нареден пат подобро !:smir: