Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се плаши Интер од никој, поготово не од тие со косичките на страна од соцјалниот дел на градот :) Дали ви личат овие луѓе на некои кои се плашат од нешто, БИЛО ШТО :sakas_ust
MAICON.jpg

ivan%20cordoba.bmp

zlatan-ibra-inter-peterpan-00.jpg

zanetti1of6.jpg

Stankovic.jpg

38420148.jpg

SamuelWalter_900242.jpg

171528132-cambiasso-ripartiamo-campioni.jpg

20051212_adriano_in_milan_derby_01.jpg

Какво плашење бе , од кого? Од Бекам? Од Анчелоти? Од Шевченко? Поише се плашам од заушкиве него од нив ( Мурињо финта морав ). Се дешаваат и вакви киксови, јес да сеа ќе почнат пак муабети од типот местеле за да изгубат :pop: Кварезма ќе си ја најде формата се надевам, пошто знаеме дека дечкото има талент. Ја не знам зошто Круз е уште у екипата али ај нека им биде.
Ќе освојат титула , ќе се вадат уште афери ова е само почеток. ЈуБе и центарот на модата(буквално , Бекам е кај нив) уште многу ке јадат г....

Какво плашење бе , од кого? Од Бекам? Од Анчелоти? Од Шевченко? Поише се плашам од заушкиве него од нив ( Мурињо финта морав ). Се дешаваат и вакви киксови, јес да сеа ќе почнат пак муабети од типот местеле за да изгубат :pop: Кварезма ќе си ја најде формата се надевам, пошто знаеме дека дечкото има талент. Ја не знам зошто Круз е уште у екипата али ај нека им биде.
Ќе освојат титула , ќе се вадат уште афери ова е само почеток. ЈуБе и центарот на модата(буквално , Бекам е кај нив) уште многу ке јадат г....

Свежа крв. Добродојде. :)

haha ako se plashevne nie od KOMARCI...pips ke si nosevme:pos2::pos2:

83041880.jpg
Верувам во Кварезма и се надевам дека ке буши се живо,:helou:

Хехе Камискази оваа последнава од Адриано најмногу ми се свиѓа, зошто е сликана кога им го опна на Милан последна минута со глава :)

Приметивте дека ова коло ништо не променивме во однос на бодовната разлика со ''конкурентите'', тие само си ги заменија местата, што и не е така лошо за нас, битно е да се намалува бројот на преостанатите кола, иако имавме голема шанса да имаме поголема разлика али не е страшно, тоа е тоа.Убаво вика Стикс, повеќе заушките треба да не плашат одколку Милан или Јубе :)

На крајот на краиштата не треба да се грижиме за нивните резултати поради фактот дека ние сме први на табела со солидна предност, која ќе ја покачиме после дуелот со Милан, ние треба да се грижиме само за играта на нашиот тим и да ги броиме неговите победи :)

Ајде добро ве најдов, колку можам ќе бидам поактивен, незнаев до сега дека има активни интераши на форумов :pos2:

Инаку сум стар интераш од времето на виери, роналдо, рекоба, :tapp: па претпоставувате низ што се сум поминал со нервите :vozbud:
Ај еве за помладиве членови на фан групава едно потсетување со кои погледи живееше еден интераш во минатото :kesa:

И да Кварезма не беше толку лош, ама кога требаше да заврши акција, кој и да беше подобро ќе ја завршеше, инаку се бори дечкото нема што, али му треба психолог дефинитивно. Тешко да го видиме следните натпревари!

најверојатно уште против лече ке заигра,бидејки играме во гости!

Ајде добро ве најдов, колку можам ќе бидам поактивен, незнаев до сега дека има активни интераши на форумов :pos2:

Инаку сум стар интераш од времето на виери, роналдо, рекоба, :tapp: па претпоставувате низ што се сум поминал со нервите :vozbud:
Ај еве за помладиве членови на фан групава едно потсетување со кои погледи живееше еден интераш во минатото :kesa:

И да Кварезма не беше толку лош, ама кога требаше да заврши акција, кој и да беше подобро ќе ја завршеше, инаку се бори дечкото нема што, али му треба психолог дефинитивно. Тешко да го видиме следните натпревари!

:pos2: Браво за видеото!

Има уште “преживеани“ тука од тоа време :smir:

П.С.
Оној пеналот за Ибра... и самиот не знае зошто му го досудиле :pos:

Кога Кварезма ке ја фати топкава, не знам колку гледате ама одма тројца одат да го чуваат. Слабо игра, тоа е факт, ама и многу е чувам (двајца минимално), и секогаш со старт му ја земаат топката. 7 бода не е лошо, ама 9 ке беше подобро.

Кога Кварезма ке ја фати топкава, не знам колку гледате ама одма тројца одат да го чуваат. Слабо игра, тоа е факт, ама и многу е чувам (двајца минимално), и секогаш со старт му ја земаат топката. 7 бода не е лошо, ама 9 ке беше подобро.

Многу пимпла со неа, затоа ги навлекува на себе. Неколку додавања пред да почне да го тупи би било многу подобро за него.

Леле брат трауми :) Тој дел од минатото нема никад да го забораам , губење титули у последно коло , поточно последно полувреме (поздрав до Syn со шеќер и вода) , промашените инвестиции од типот на Пирло , Муту , Сидорф , Силвестре , ГРЕШКО , Роби Кин , Југовиќ , па промашени тренери од типот на Луческу , Липи , Закерони итн. Уште тогаш навијав за нив па не сега :pehar:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/feb1x.html

еве како мурињо ги решава работите :jaj: ја има и на inter.it али глеам правеле некој глупости со ajax web технологија па го испозаебале сајтот, неможеш линк да пренесеш :nesum:

мислам дека морати ќе го продаде кварезма во јуни, истото мислам дека ќе се деси со мансини и круз, не му се нешто по кејф на мурињо.

Мило ми е што има преживеани од болното време на интер, инаку на времето бев дел и од http://inter.blog.com.mk незнам дали некој го прател овој блог, кој за жал сега е во минатото! Имаше добри полемики меѓу кои и предвременото откривање на мафијашите :toe:

Значи Креспо и Кварезма се АУТ оф ЛШ.
Добра работа за Креспо е според Мурињо, што овојпат полесно го поднесол тоа што не во тимот одколку кога се играа групите. Се навикнал човекот :pos2:

Значи Креспо и Кварезма се АУТ оф ЛШ.
Добра работа за Креспо е според Мурињо, што овојпат полесно го поднесол тоа што не во тимот одколку кога се играа групите. Се навикнал човекот :pos2:
У пм одлукава, сеа замисли почне Кварезма да уништува на терените, :D, ке незнам дал да се радувам за истото или ја колнам одлуката на Мур :wink: . Kako и да е, ова уште толку ке ја уништи и онака разнишаната самодоверба на Кварезма, но сепак чудна е одлукава, што ако започне да игра добро, ако се подобри и слично, голем ризик е ова за Мурињо кој се надевам дека ке е на арно за тимот .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom