NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не знам баш, мислим дека некој друг лаеше за Мајами,не мислим на тебе.Се знаеше дека ова ќе биде тесен двобој,Па не игра Спарси со некоја треторазредна екипа,па да очекуааш метла.Инаку поштуем што не си ја заменил иконата на Мајами, Вејд.За разлика од некој дечишта,што мислат дека Леброн го подигна Мајами на нозе.

Miami e kukjata na Wade...so sakaat neka zborat...kolkava saka neka ima statistika Lebron....nikogas nema da ja ima harizmata,elegantnosta i magijata na Wade....

:icon_mrgr:

Denied2_original.gif

Почиста блокада амин. Колку е силен упм, му ебам животињата.

И Артест многу твиташе вчера, се утепа од тресење зелени. Прво нешто за Мајами напиша, после нешто за тимска хемија збореше, па дека требало цел тим да игра а не само еден играч, па на крај заврши со I love LAKERS, I love my team. Којзнае што имал пушено...

И Артест многу твиташе вчера, се утепа од тресење зелени. Прво нешто за Мајами напиша, после нешто за тимска хемија збореше, па дека требало цел тим да игра а не само еден играч, па на крај заврши со I love LAKERS, I love my team. Којзнае што имал пушено...

А претходно имаше 1-2 твита слики кога оставаше....којзнае што му беше синоќа :)

Го гледам сега клипот, дури и се слушна кога плесна :unsure:

Не дај боже да навиваш за Мајами, илјада сликички за тебе ќе залепат и секако ќе те окарактеризираат како нестручен, непознавач, копиљак, глорихантер итн.
дека тие за Лејкерс навиваат зашто се нон стоп последни и во знак на милост, непокор и поддршка кон ближниот решија да не им завртат грб

иначе не сум фан на Мајами

Не дај боже да навиваш за Мајами, илјада сликички за тебе ќе залепат и секако ќе те окарактеризираат како нестручен, непознавач, копиљак, глорихантер итн.
дека тие за Лејкерс навиваат зашто се нон стоп последни и во знак на милост, непокор и поддршка кон ближниот решија да не им завртат грб

Чоече не треси зелени те молам. Можно е тука да се појавиле такви но тоа се исклучоци, многу не има што не сме за Мајами па си коментираме реално и од кошаркарски аспект. Бар на форумов мислам дека е малце полабаво сезонава од тој аспект.

Ne e problem covek da naviva za Majami, problemot se javuva koga nekoj naviva za eden igrac, pa ako istiot prvo igra za Boston pa za LAL, tipcite ke si navivaat i za ednite ko da nema utre, pa potoa za drugite.
Teshka navivacka retardacija.

Еве после Џорџ Карл, и Лајонел Холинс си оди од Мемфис...Јас стварно незнам што е со генералниве менаџери, и двајцата го извадија максимумот од нивните тимови, подобри од нив сигурно нема да најдат. :tapp:
Според мене Карл ке оди во Клиперс, кои пак бајаги се заангажирани за земање нов тренер и изгледа ке одат на квалитет, а не со асистенти и чуда.
А за Холинс незнам, искрено мене многу ми се сфига како тренер, како ја поставува играта и каков однос има со играчите, и не би било лошо да дојде во Фили. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom