- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.593
- Поени од реакции
- 119.661
А шо му е финтата на Надал со две крпи шо се бриши?![]()
Заради правилото од 25 секунди измеѓу секој поен, да не губи време ако пешкирот му е на другата страна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо му е финтата на Надал со две крпи шо се бриши?![]()
АУУУУ ГОЛЕМ СРАМ ЗА НАДАЛ И ПАСКАЛ!
???
Јас само едно знам, ако тепа Надал буквално ќе утепаат сите од замарање поради поенов. Знам, сигурен сум.
Fan sum na Nadal,ama usra rabota ovoj sudijava.. ja civna linijata malce Novak..Ne za dzabe pederi gi vikaat...Inaku zasho sram za Nadal?!?!
Да само да беше обратно,ќе се утепаше јадејќиТолку само погодени линии во еден поен, дури и судијата не може да ги види тие тенко фатени линии.
А зошто не би замарале, кога е клучен момент? Како смеј да покажува Надал дека е аут, судијата да потврди, А ДА НЕ Е АУТ? По која логика?!
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 15:13 ---
Пошто Надал ако не покажеше дека е аут, Паскал немаше воопшто да слези од столицата и да ја потврди одлуката.
Не видов, покажаа ли снимка со hawk eye? Зашо ако не покажале од кај знаеш дека не е аут? И Надал, а и секој играч смее да го викне судијата за да провери траг, ако не е сигурен.
Покажаа брат, линија беше. Надал убеден и самоуверен покажува на трагот дека е аут, слегува Паскал и потврдува, даваат hawk eye и топчето ја фати линијата! Гасам телевизорот јас, цел кеф ми го зафркнаа, нека се ебат и организатори и судии и се.