Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Стјепановиќ беше хаварија во полусезонава, така да не гледам кој би го земал.

Ми се чини деке грешиш, Остоја не изигра толку очајно, може да се каже дека имаше просечна сезона. Остоја Стјепановиќ и иначе солиден играч, не само поради тоа што беше повикуван за репрезентација стандардно, туку поради асистенциите, играта голови итн.
За него веќе се имаат интресирано странски клубови минатиов период.

Заедно со најискрените Комити.

Како што гледам на клипот, имало и други дечки освен Бо****ци, така да сега ситуацијата е уште по збунувачка.

Остоја, ја колку што знам ќе ги одигра натпреварите од Европа и најверојатно после тоа си иде. А за Јове знам дека има некоја смешна клаузула за ангажман во странство и Вардар пак ќе остане со некој ситниш доколку си оди. Едноставно оној идитион Савиќ нема абер од водење спортска политика на клубот и сва среќа што ќе лета како партал после крајов на сезоната.
П.С. Него гледам нашиве пак ќе иделе на припреми во Златибор?! Па добро стварно има ли некој тачен во клубот. Лани таму не можеа да најдат еден ебан асален противник, па играа со некои синдикални случаи од Србија и со цел памет пак ќе идат таму! Епа стварно се генијалци :tapp:
ПС. да не ве цитирам сите што сте ме цитирале за Пеџа :D
Последниве 2 утакмици што ги игравме со Металург, незнам што сте гледале, ама Пеев ни држеше лекции, а Пеџа на тие утакмици му ги тапшаше мудата....

Не заебавај, од Пеев поиспуван играч немало во Вардар во задњиве 5 години. Толку шанса му се давало, а скоро ништо нема прикажано. Уште кога ќе ми текне колку се курчеше како они играл за Вардар без да земе скршен денар, а уствари да имаше кај да иде, одма ќе фатеше штикла, не можам да помислам пак да го гледам кај нас.
Не викам дека Пеџа нешто специјално одиграл сезонава. Точно е, многу се повредува, ама и таков е класа за тој мочкото!

де па ти ама лично си го сфати ова за Пеџа. Чист факт е тоа што го зборам, али ај доста се контраме :)
Топ си беше Пеџа, единствениот што знаеше да повлече од средина, за Остоја беше Шекспир. Ќе те блокнам не се контрај :icon_mrgr:

Се надевам што побрзо ќе се ослободат од Рибарот, нека им го дадат на Работнички и така се тенки на таа позиција.
И конечно очекувам носење на ЛЕВ БЕК СТАРТЕР.
Бидејќи немам Македонец на пикот, нека биде тоа странско решение.
Обавезно и една замена за Мичка.
Томески аут, Бонифачио аут, Рибар аут, Петровиќ аут...
Сите 4-ца доведени од Џиџи не покажаа ништо. За Томески и Бонифачио нема ни што да се каже, Рибарот максимално ме разочара, труп невиден, а истотака и Петровиќ не е нешто посебно. Подобро со Борче Маневски ќе си играме :icon_mrgr:
Значи ни треба еден плејмејкер, замена за Петровиќ, ни треба и еден што ќе игра средина, креативец пошто Пеџа е повреден цело време...
На крила сме солидни, мислам дека не треба ништо да се менува.
Се надевам Захов ќе се опорави, на Симов му помина времето, Милиќ втор голман треба да биде...

Глишиќ :P
Искрено за таа позиција би сакал да го видам Трајковски од Марибор. Во Марибор не добива многу шанса, а е добар играч, ора по лева страна и плус е стартер за Словенија У-21

Топ си беше Пеџа, единствениот што знаеше да повлече од средина, за Остоја беше Шекспир. Ќе те блокнам не се контрај :icon_mrgr:

Од трите само подолгото го повлече :icon_lol:
Дај барем ти подржи ме, сеа кога ќе се врати Фичо Ивановски ќе кажеш кажи ми го името на жена му, е на шо ќе ти го кажам :D

Него ако случајно чита Скопјанецов, кој ти е курац што лажеше за договорот на Пеџа. Колку што се сеќавам кажа дека имал уште доста од договрот, а нема врска, на Пеџа договорот истекува летоска.
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 03:24 ---
Остоја, ја колку што знам ќе ги одигра натпреварите од Европа и најверојатно после тоа си иде. А за Јове знам дека има некоја смешна клаузула за ангажман во странство и Вардар пак ќе остане со некој ситниш доколку си оди. Едноставно оној идитион Савиќ нема абер од водење спортска политика на клубот и сва среќа што ќе лета како партал после крајов на сезоната.
П.С. Него гледам нашиве пак ќе иделе на припреми во Златибор?! Па добро стварно има ли некој тачен во клубот. Лани таму не можеа да најдат еден ебан асален противник, па играа со некои синдикални случаи од Србија и со цел памет пак ќе идат таму! Епа стварно се генијалци :tapp:

Не заебавај, од Пеев поиспуван играч немало во Вардар во задњиве 5 години. Толку шанса му се давало, а скоро ништо нема прикажано. Уште кога ќе ми текне колку се курчеше како они играл за Вардар без да земе скршен денар, а уствари да имаше кај да иде, одма ќе фатеше штикла, не можам да помислам пак да го гледам кај нас.
Не викам дека Пеџа нешто специјално одиграл сезонава. Точно е, многу се повредува, ама и таков е класа за тој мочкото!

Златибор не е лош за припреми, таму иде и Звезда, само што нашава управа знаеме колку е неспособна, па отааму и пријателските со синдикалци.

А за муабетов за Пеев. Знае да го игра фудбалот, тоа што се случи во минатото се случи, и сеа во клубот имаме луѓе што и те како не плукале, па никому ништо.
А Пеџа ти е голема пичкица, а пичкици у екипа нејќам. Се сеќава ли некој од вас, Пеџа да бил фит за да игра со Шкеднија во Тетово?
Јас не, пред секоја утакмица таму со Шкендија, он повреден, после следниот ден дава на тренинг 100 посто. Па да ти го ебам играчот таков што се плаши од предизвик, и од притисок.
И кога ќе ми текне само со Бате на Градски, кога имаше скоро празен гол, а он се усра и шутна по земја, и го загреваше со тоа само голманот :tapp:

pehar.jpg

baerrn.jpg

Баерн Минхен, Милан, Шалке 04, Лудогорец... со честитки до македонскиот шампион Вардар

Убедливо најдобрата европска екипа во сезоната 2012/2013, шампионот на Стариот континент и на Германија, Баерн Минхен е еден од клубовите кој му ја честиташе шампионската круна на Вардар, информираше официјалната интернет страница на Вардар.

„Во името на Баерн Минхен сакам да Ви ја честитам освоената шампионска титула во сезоната 2012/2013“ – се вели во честитката потпишана од претседателот на Извршниот одбор на Баерн Минхен, Карл - Хајнц Румениге, а испратена до Извршниот директор на Вардар, Горан Митев.

Покрај од германскиот гигант, Вардар доби честитки и од повеќекратниот италијански шампион Милан кој, пак, минатата година беше единствен клуб од странство кој испрати честитка до најтрофејниот македонски клуб. Честитки има и од пријателите од Шалке 04, но и од бугарскиот шампион Лудогорец кој испрати писмо со честитки до шефот на стручниот штаб, Благоја Милевски.

Според спорт Владица Брдаревски и Баже Тодоровски бил прв наш избор за засилувања :tapp:
Брдаревски човече, најиспуваниот играч што го дигаа до небо, а уствари испадна дека е само просечен играч :tapp:
Со Тодоровски веќе секоја година се засилуваат, ајде може ќе ни затреба он иако за успех во Европа ни требаат далеку подобри засилувања :unsure:

Што мислите, ќе биде ли Илчо Наумовски новиот напаѓач на Вардар, замена за Костовски? :)
Матерсбург испадна од лигата, така да не би требало да остане таму. Мада сигурно ќе бара бајаги пари.

Епа ако сакаме добар успех во Европа ќе треба да се фрлат повеќе пари

Што мислите, ќе биде ли Илчо Наумовски новиот напаѓач на Вардар, замена за Костовски? :)
Матерсбург испадна од лигата, така да не би требало да остане таму. Мада сигурно ќе бара бајаги пари.

Епа нели госпдинот што има инфромации рече дека е договрен за 10 000 месечно, дај нека се изјасни сега он нека каже што како :D

Епа нели госпдинот што има инфромации рече дека е договрен за 10 000 месечно, дај нека се изјасни сега он нека каже што како :D
Зарем вреди толку у моментов? Со тие пари можеш комотно два таленти од типот на Таипи од Шкендија и Блажески од Тетекс да земеш од лигава со можност да се шитнат после тоа. Али на кому ќе кажеш...

Чекајте првин спортски директор да назначат ;) Не верувам претходно дека ќе има било какви трансфери на играчи.

Зарем вреди толку у моментов? Со тие пари можеш комотно два таленти од типот на Таипи од Шкендија и Блажески од Тетекс да земеш од лигава со можност да се шитнат после тоа. Али на кому ќе кажеш...

Таипи да ама Блажевски се изгуби на сите утакмици со нас. Мене ми стои ко капитенот на напредок играч на за мали клубови.

Па зашто да не вреди он во Матерсбург сигурно не бил испод 20 000, така да вреди ваљда, а и за во наше првеснтво ќе дојде како звучно заслиување, може и повеќе публика да има ако се носат играчи како него. А и добар играч е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom