Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Din e u timot za kreiranje atmosfera tipot mislam ne ni registriran,ima pari puno i si go ladi. Otkacen tip totalno, ubavo kazaa pogore bez nego nemase da osvoime titula treba da se povlece dresot :D

Што креирал бе? :pos: Жив имбецил е, невешто креирал :)

Ќе имаме чистка летоска изгледа, а и имаме доста играчи на кои им истекува договорот, скоро на цела одбрана договорите им завршуваат, освен на Дади и на Рибар :D

Се надевам што побрзо ќе се ослободат од Рибарот, нека им го дадат на Работнички и така се тенки на таа позиција.
И конечно очекувам носење на ЛЕВ БЕК СТАРТЕР.
Бидејќи немам Македонец на пикот, нека биде тоа странско решение.
Обавезно и една замена за Мичка.
Томески аут, Бонифачио аут, Рибар аут, Петровиќ аут...
Сите 4-ца доведени од Џиџи не покажаа ништо. За Томески и Бонифачио нема ни што да се каже, Рибарот максимално ме разочара, труп невиден, а истотака и Петровиќ не е нешто посебно. Подобро со Борче Маневски ќе си играме :icon_mrgr:
Значи ни треба еден плејмејкер, замена за Петровиќ, ни треба и еден што ќе игра средина, креативец пошто Пеџа е повреден цело време...
На крила сме солидни, мислам дека не треба ништо да се менува.
Се надевам Захов ќе се опорави, на Симов му помина времето, Милиќ втор голман треба да биде...

^ Тоа у случај никој да не си замине. А први за трансфер се Јове и Остоја.

А заминувањето на Јове, на Остоја, +1-2 ќе треба да се надополни.
И јас да сум сите на сите срби у екипа би им ги дал клоците, Симов крај кариера, Бојќе фала му за се, беше со нас кога беше најпотребно, Перотвиќ, не ме занима, само нека се гони, а Пеџа, ако се нафати некој да даде за него 20-30 ијади евра, одма би го дал, катастфорална сеозна изигра.

А за Мичка не замена, туку прва алтернатива за десен бек треба да си бараме.

Абе не мора да значи дека ќе заминат :icon_mrgr:
Сигурно ќе бараат клубови, на крај ако не најдат ќе се вратат во јатото.
Јове бајаги го форсираа во последниов период, сигурно го спремаат за одење. Стјепановиќ беше хаварија во полусезонава, така да не гледам кој би го земал.
Ако си отиде Јове, тогаш Стојков оди во напад, Маневски резерва за напад, плус резерва за полушпиц. Обавезно еден стартер на таа позиција.
И тука ќе се отвори место за ново крило. Или Цикарски ќе биде замена за Георгиев, и за левиот бек истовремено. Освен ако не планираат Цикарски да го задржат за стартер лев бек, или уште полошо Рибарот да остане ко стартер :tapp:
Се согласувам за Бојовиќ дека е време да си оди. Дади е солиден за резерва, а богами добро ќе биде ако се најде уште еден подобар од Вајс, и Таневски и новиот да бидат стартери, а Вајс и Дади резерви.

Абе не мора да значи дека ќе заминат :icon_mrgr:
Сигурно ќе бараат клубови, на крај ако не најдат ќе се вратат во јатото.
Јове бајаги го форсираа во последниов период, сигурно го спремаат за одење. Стјепановиќ беше хаварија во полусезонава, така да не гледам кој би го земал.
Ако си отиде Јове, тогаш Стојков оди во напад, Маневски резерва за напад, плус резерва за полушпиц. Обавезно еден стартер на таа позиција.
И тука ќе се отвори место за ново крило. Или Цикарски ќе биде замена за Георгиев, и за левиот бек истовремено. Освен ако не планираат Цикарски да го задржат за стартер лев бек, или уште полошо Рибарот да остане ко стартер :tapp:
Се согласувам за Бојовиќ дека е време да си оди. Дади е солиден за резерва, а богами добро ќе биде ако се најде уште еден подобар од Вајс, и Таневски и новиот да бидат стартери, а Вајс и Дади резерви.

Јове цела сезона го форсираат, а и повеќе од сигурно е дека ќе си оди, исто и Остоја, минимални се шансите да остане кај нас.
Борче резерва? Шо збориш бе? :D Добри припреми да напраи Боро и стартер, и ќе гази :D
И зашо Дади резерва? По ладнокрвен дефанзивец не сме имале :) Одличен тандем би биле со Таневски, ама па и Вајс не им се дава. Според мене Вајс е единствениот кој вторава полусезона ја изигра на ниво.

А и нешто кејф ми се прави да си го вратиме Пеев, одличен е :D
А и што ќе праиме со коучот, ако играме Европа со Боби, пиши пропало :D Ама па ептен неблагодарно ќе е ако го тргнат пак.
Ако дојде до негов отказ, го сакам Шакири, Хаџиевски и Чеде не се достапни :(

Ако менуваат тренер само Хаџиевски го прифаќам како замена :D
Нека му дадат шанса бар во Европа. Или ако планираат да го сменат нека биде ОДМА тоа, за да може новиот тренер да го прави составот, а не некој друг да го направи, па после замената мака да мачи.

Добар е Дади, ама некако многу ми е изгубен :icon_mrgr:
Не ми е за стартер некако, али за златна резерва добар е :icon_mrgr:
Пеев никако, да не се заебаваме :icon_mrgr:

Пеев е доктор за Пеџа....

Не зафркавај сеа и ти, гледам и погре си пишал катастрофална сезона, баш мислам дека си ја изигра на ниво, само што ете се повредуваше многу.

Nema potreba od Peev... i cekajte malce vo ekov na ovie dve nedeli ke se znaat mn raboti, moze ke imame pogolem buget se biva :D

Ако останат овие морониве што се сега, а притоа да не влезе некој друг спонзор, баш напротив од тоа дека ќе се зголеми буџетот, очекувам да се намали :)

ПС. да не ве цитирам сите што сте ме цитирале за Пеџа :D
Последниве 2 утакмици што ги игравме со Металург, незнам што сте гледале, ама Пеев ни држеше лекции, а Пеџа на тие утакмици му ги тапшаше мудата....
И пазете само да не ја изиграл сезоната на ниво. Дајте статистика да видиме асистенции, и пак сеа некој ќе каже разигрувал :rolleyes: Шо разигрлувал бе, се плетка само од една на друга страна, и додавањата му се далечина од 2-3 метра и тоа е неговата игра. Откако е кај нас, само првата полусезона изигра ко што треба, другото му беше или повреден, или глумење дека е повреден! И плус е пичкица од играч.

Него гледајте ги овие кафана и од Ванила не искочија од кога освоија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom