Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ве уверувам дека од Блажески може да прерасне играчиште. На негови години си гази дечкото, а и земен е у репрезентација до 21 година. Баш игра таму каде што е најболна позицијата у репрезентација. Наумоски ако не е на ниво на Стојков, а може и пониско. Австриската лига не е иста ко порано, а еве отпаднал и Матерсбург. Името само му вреди :)

Ве уверувам дека од Блажески може да прерасне играчиште. На негови години си гази дечкото, а и земен е у репрезентација до 21 година. Баш игра таму каде што е најболна позицијата у репрезентација. Наумоски ако не е на ниво на Стојков, а може и пониско. Австриската лига не е иста ко порано, а еве отпаднал и Матерсбург. Името само му вреди :)

Брат ти грешка си нешто или па не сме се разбрале, за кој Блажевски збориш ак ое за тој од Турново тогаш он може само за тие од Африка младински селекции да игра пошо само таму играат 30 годишни играчи во у-21 репрезентации со лажни податоци :D , човекот има 27 години мислам дека, а и најверојатно ќе потпише во Турција некаде.
Иначе колку и да е падната австриската лига сигурно е многу појака од нашата, така да јас немам ништо да дојде он, ама кога веќе би бирал јас пак би го вратил Фичо и така таму не игра многу многу.

Не зборите за исти играч, он збори за некој млад играч на Тетекс. Искрено не ми текнува на него.

Абе ајде Стојков исто играше едно време за репрезентација па види го сега, искрено Илчо не ми го треба остај што има 200 кила сега и што не е подвижен ... он е многу агресивен повеќе ке седи на трибини заради суспензии него што ке игра .Се знае бе за нас што треба, едно црнчиште да ора напред

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/babunski-so-provereni-sili-i-bez-sinot-david-na-gosti-vo-baku
Мартин Блажевски (Тетекс) – среден ред
Поголемиот дел од првенствово го играше принудно како лев бев, лев бек играше и на финалево.
На последнава утакмица со Работнички си изигра на ниво дечково. Одлична контрола на топка и одличен пас знае да даде дечково.

Абе ајде Стојков исто играше едно време за репрезентација па види го сега, искрено Илчо не ми го треба остај што има 200 кила сега и што не е подвижен ... он е многу агресивен повеќе ке седи на трибини заради суспензии него што ке игра .Се знае бе за нас што треба, едно црнчиште да ора напред

Како можеш Стојков и Наумовски да ги споредуваш не ми е јасно, може Стојков бил талнтиран порано, ама он во Вардар дојде без клуб а предходно играше во Ирак или каде не знам, додека ИЛчо покрај тоа што игра во Матерсбург кој тшо дефинтивно не е најслаб клуб во Австрија испаднаа по сплет на околности, плус тоа и Илчо им е капитен.

Со Наумовски до сега не било контактирано, така кажал самиот, а иначе и да доаѓа ќе постави услови за многу висока плата што реално овде тешко да ја зима, а и да се направат напори подобро да се инвестираат во друг играч, така да боље да не се рачуна ништо од тој трансфер на Наумовски во Вардар.

Илчо мислам дека е во каде каде подобра форма од Стојков, не сум го гледал али Стојков не е ни најдобар напаѓач во нашава лига. Многу загубивме со повредата на Ѓоргиев, само пак ме плаши нареднава сезона да не го играме истиот фудбал преку крила и само преку крила и да бидеме истиот буквар.

Како можеш Стојков и Наумовски да ги споредуваш не ми е јасно, може Стојков бил талнтиран порано, ама он во Вардар дојде без клуб а предходно играше во Ирак или каде не знам, додека ИЛчо покрај тоа што игра во Матерсбург кој тшо дефинтивно не е најслаб клуб во Австрија испаднаа по сплет на околности, плус тоа и Илчо им е капитен.

Абе капитен им е зошто игра таму 100 години нешто ко Новески , Стојков имал поголем талент од Пандев на времето коа играле у Беласица ама овој не се замарал да го искористи максимално и немал среќа колку што имал Пандев иначе и он ке бил класа играч сеа остај ти Ирак тоа за кеш е :)
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 19:35 ---
Бонафацио,Иванов и Томески се избркани :)

Што не пробаат со Марко Костенцовски во средина,не е веќе во Напредок а солидно дете на Вардар е...

Колку ке биде интересно да ни се падне Легија Варшава ... we will face the beasts :D

Нешто новости за новиот спортски директор? За италијанците? :)

Јас би за Марибор или Слован Братислава со некои вакви екипи.
Да видиме дали сме спремни со нив да се носиме, потоа со останатите. :)
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 19:37 ---
Јас би за Марибор или Слован Братислава со некои вакви екипи.
Да видиме дали сме спремни со нив да се носиме, потоа со останатите. :)

Прво да ни се падне некој по слаб противник, да си земеме пари.. Нели се зима за секое пројдено квалификациско коло?

Прво да ни се падне некој по слаб противник, да си земеме пари.. Нели се зима за секое пројдено квалификациско коло?

И со самото учество се зима пари. Нашава управа прошлото лето лапна 400 илјади евра, а кај се парите? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom