Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
968963_452139331547753_1591699964_n.jpg

Се надевам ќе ја добиеме мојата ланска желба, Екранас.

Стеауа :sneaky:

Ќе ја поминеме и Стеауа. :icon_lol: Мора кога тогаш да ни паднат во раце. :sneaky: А супер би било и едно гостување да направиме :icon_mrgr: А спрема тоа какви баксузи сме очекувам Селтик да ни се падне :D

Хименез е добар јас ви зборам, вие само кењате :D А Борче е играчиште, каква акција беше за првиот гол, алал нека им е.

Екранас е права надеж мада мислам можеме и со Тбилиси да се носиме...

А ако веќе не не сака среќата и сме баксузи, па барем да сме баксузи до крај, дај ги Партизан или Динамо да ги јадемеее! :icon_lol:

Иначе сакав да ве прашам што е муабетов со италијанци што ќе „влагале“ и кои се тие? има леб у тоа или тресење цреша муабет?

Знам дека трошок е Вардар за Скопје сепак... па се бара некој побрзо да влезе.

Нека каже некој нешто ако знае :)

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Se vrativme na sonce za da se obideme da im dademe poddrshka na nashite fudbaleri pred odlucuvackiot natprevar,da ja podigneme atmosferata vo momentite koga od site strani bea napagjani,potcenuvani i omalozuvani.
Se nadevame deka barem malku uspeavme vo toa (ako sakaat mozat samite da si kazat) :)
Pred da se vratime pod senka,apelirame do Upravata ushte od utre da zapocne podgotovka za 9-tata titula,a vam vi najavuvame da ocekuvate krupni kadrovski promeni vo rakovodstvoto.
TRGNUVAME PO 9-tata TITULA !

Екранас е права надеж мада мислам можеме и со Тбилиси да се носиме...

А ако веќе не не сака среќата и сме баксузи, па барем да сме баксузи до крај, дај ги Партизан или Динамо да ги јадемеее! :icon_lol:

Иначе сакав да ве прашам што е муабетов со италијанци што ќе „влагале“ и кои се тие? има леб у тоа или тресење цреша муабет?

Знам дека трошок е Вардар за Скопје сепак... па се бара некој побрзо да влезе.

Нека каже некој нешто ако знае :)
Па не е тресење цреша, пошто имаше уште одма одкога ја купија Дрисла по медиумиве искочија шпекулации дека најверојатно и Вардар ќе го преземат, е сега ќе видиме што ќе биде, али ако има промени мислам дека ќе се десат во воие 20 дена пред почетокот на подготвките.

Па не е тресење цреша, пошто имаше уште одма одкога ја купија Дрисла по медиумиве искочија шпекулации дека најверојатно и Вардар ќе го преземат, е сега ќе видиме што ќе биде, али ако има промени мислам дека ќе се десат во воие 20 дена пред почетокот на подготвките

Дај боже... па да видиме фудбалска Европа и после август :)

Најзаслужните за трофејов. Посебно овој од лево :icon_mrgr:

Мислам дека бројките треба да им ги повлечат да не ги носи никој после нив, ете како една мала благодарност до овие двајца сјајни играчи, без кој тешко дека ќе освоевме титула.

И на тренерот што ги донесе статуа пред Градски да му изградат. За да може да ја плукаме секој пат ко ќе идеме на утакмица !!

Кои се овие двајца? Претпоставувам Бонифачио и ?

Кои се овие двајца? Претпоставувам Бонифачио и ?

И нашинецот од Австралија, најзвучното засилување Дин Томески! Како може да не го знаеш молим ти се :D

И нашинецот од Австралија, најзвучното засилување Дин Томески! Како може да не го знаеш молим ти се :D

Din e u timot za kreiranje atmosfera tipot mislam ne ni registriran,ima pari puno i si go ladi. Otkacen tip totalno, ubavo kazaa pogore bez nego nemase da osvoime titula treba da se povlece dresot :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom