Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
![]()
Се надевам ќе ја добиеме мојата ланска желба, Екранас.
Стеауа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Се надевам ќе ја добиеме мојата ланска желба, Екранас.
Па не е тресење цреша, пошто имаше уште одма одкога ја купија Дрисла по медиумиве искочија шпекулации дека најверојатно и Вардар ќе го преземат, е сега ќе видиме што ќе биде, али ако има промени мислам дека ќе се десат во воие 20 дена пред почетокот на подготвките.Екранас е права надеж мада мислам можеме и со Тбилиси да се носиме...
А ако веќе не не сака среќата и сме баксузи, па барем да сме баксузи до крај, дај ги Партизан или Динамо да ги јадемеее!
Иначе сакав да ве прашам што е муабетов со италијанци што ќе „влагале“ и кои се тие? има леб у тоа или тресење цреша муабет?
Знам дека трошок е Вардар за Скопје сепак... па се бара некој побрзо да влезе.
Нека каже некој нешто ако знае![]()
Па не е тресење цреша, пошто имаше уште одма одкога ја купија Дрисла по медиумиве искочија шпекулации дека најверојатно и Вардар ќе го преземат, е сега ќе видиме што ќе биде, али ако има промени мислам дека ќе се десат во воие 20 дена пред почетокот на подготвките
Најзаслужните за трофејов. Посебно овој од лево![]()
Кои се овие двајца? Претпоставувам Бонифачио и ?
И нашинецот од Австралија, најзвучното засилување Дин Томески! Како може да не го знаеш молим ти се![]()