Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И со самото учество се зима пари. Нашава управа прошлото лето лапна 400 илјади евра, а кај се парите? :)

Отидоа за кампањата за изборите. :D
Верувај во нашиов клуб никогаш не се знаело кој ги контролира приходите и каде тие завршуваат.

Да се знае кој е шампион ! :)

2mmwhs1.jpg

^ Не може да се види сликата освен ако не се логираш на нашиот форум :)
Симни ја па стави ја како атачмент за да може сите да ја видат.

Со нетрпение го чекам извлекувањето да видиме со кој ќе се паднеме.
Ќе повторам уште еднаш се надевам среќата да биде на наша страна и да имаме противник некој од нашава околина т.е. да не е некоја екипа од Израел или слично.

Освен што ги посакувам Марибор, Слован Братислава го заборавив и белградски Партизан.
Ако се падне третиов... правиме инвазија на Белград! :D
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 22:40 ---
Момци ми треба мала помош.
Каде можам да ги најдам сите натпревари на ФК Вардар започнувајќи од сезона 2003-2004 па наваму се до последнава сезона. Потребни ми се само информации против кој играл Вардар дома/гости и како завршиле истите натпревари.

Со нетрпение го чекам извлекувањето да видиме со кој ќе се паднеме.
Ќе повторам уште еднаш се надевам среќата да биде на наша страна и да имаме противник некој од нашава околина т.е. да не е некоја екипа од Израел или слично.

Освен што ги посакувам Марибор, Слован Братислава го заборавив и белградски Партизан.
Ако се падне третиов... правиме инвазија на Белград! :D
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 22:40 ---
Момци ми треба мала помош.
Каде можам да ги најдам сите натпревари на ФК Вардар започнувајќи од сезона 2003-2004 па наваму се до последнава сезона. Потребни ми се само информации против кој играл Вардар дома/гости и како завршиле истите натпревари.

Овде можеш да најдеш. Само оди надоле на линков и кај што е дадена листата на шампиони ќе отвараш за која сезона те интересира:
http://rsssf.com/tablesf/fyromchamp.html

Го тргнале линкот...
Прогуглав малце, овој Томислав Павлов, уште на 15 години го земале во Селтик на подготовки, таму играл за нивните млади погони, али се вратил во ЦСКА во нивниот резервен тим.
Таму не играл и од 17-18 години почнал да настапува за Мињор Перник.
Нема толку лоша статистика, давал и доста голови...
Инаку станува збор за AMC.
Интересно му делува биографијата особено што за некој ден ќе наполни 22 години што значи бајаги е млад.

Колку што знам денеска треба играчите да ги пројдат лекарските прегледи и од утре стартуваат со подготовките. А што е најтргагично со клучните играчи не се продолжени догооврите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom