-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Може ли од некаде да се спуштат игрите шо беа за на нинтендо порано ме фати некоја носталгија за нив упм
http://nesbox.com/
Може ли од некаде да се спуштат игрите шо беа за на нинтендо порано ме фати некоја носталгија за нив упм
Рано е уште да се каже, но Gamespot и IGN ќе имаат стрим во живоZnae nekoj kade kje prenesuvaat E3 ? Ako ima nekoj link isto moze da pusti tuka.
Прва и според мене најдобра, Dark Souls, action-rpg игра што би рекол дека е мастерпис во жанрот.Кајганџии да ми препорачате некои добри RPG игри за следнава конфигурација:
Processor: Intel(R) Core(TM) i3 - 2350M CPU @ 2.30 GHz
RAM: 4GB
Само не ми текнува графичката ама знам дека е Nvidia GeForce :/
Фала ти многуПрва и според мене најдобра, Dark Souls, action-rpg игра што би рекол дека е мастерпис во жанрот.
Ако не ти е баш твој вкус пробај ја Dragon Age Origins, подобра е од Dragon Age 2, Origins ти е од оние party-based rpg кај што контролираш група јунаци и е одлична игра, со одлична приказна и повеќе различни краеви во зависност од тоа кој пат ќе го одбереш, секој дел од светот е полн со приказни и sidequest-ови, ако веќе ја имаш играно и сакаш нешто слично, ти ги препорачувам Star Wars Knights of the Old Republic, и кец и двојка или која и да било од двете, squad-based, одлична приказна, супер игра Исто така и Jade Empire спаѓа во таа категорија како Dragon Age и KOTOR, и таа е одлична.
Понатаму имаш нешто од стилот на Oblivion и Skyrim ако веќе не си ги играл, време е да пробаш барем една од нив и секако Fallout 3 или New Vegas, и двете се добри нека не те лажат коментари по интернетов xD Јас малку ги играв и ми се свиѓаа, за жал немав време да ги завршам нив ама ќе одвојам понатаму, другиве наведени сите ги имам изиграно повеќе пати и сите се свежи при ново играње и нудат повеќе можности кога убаво ќе ги научиш системите на играта.
Aко имаш изиграно се од овде, кажи па да смислам нешто друго, овие ми се must-have за оваа генерација на RPG кои јас сум ги играл, неможам да ти понудам нешто како Baldur's Gate пошто е премногу застарено и колку и да било одлично и револуционерно тогаш, да бидеме реални играта не е за денешнава генерација ама секако ако ти немаш проблем со тоа можеш да си ја пробаш
Фала ти многу
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 15:27 ---
А кажи ми само Dark souls e нешто како Skyrim ? Мислам правам споредба бидејќи само неа ја имам играно од горенаведените.
Тепаш животиње или што и да е и даваат Item - и и разни ствари или поразлична е ?
Фала ти многу
А кажи ми само Dark souls e нешто како Skyrim ? Мислам правам споредба бидејќи само неа ја имам играно од горенаведените.
Тепаш животиње или што и да е и даваат Item - и и разни ствари или поразлична е ?
Линеарно шутерче, ама закон направено, goty скоро, физика, графика.. све топ.dali nekj ja ima igraeno max payne 3 jas sega ja simnav od internet pa ja instaliram so igra e dali e dobra
Како што кажа батеМаче, дефинитивно многу поразлична од Skyrim, немаш еден куп quest-ови и слично, кое според мене е подобро затоа што премногу се нервирам кога ми се впишува некоја нова мисија во тефтерот само затоа што сум напраил муабет со некој рандом човек во селото, не дека заради тоа е лоша играта, ама јас мразам еден куп незавршени квестови xD како и да е, во Dark Souls имаш една мисија, да ги активираш камбаните кои сам треба да ги најдеш и да продолжиш по патот, ништо не ти е јасно кажано а оние side-quest-ови нема да ги завршиш никогаш xD како и да е, мене лично ми се допаѓа ваквиот начин, играта те фрла во еден свет и те остава сам да дознаеш што треба да правиш и каде да одиш. Тепачките се одлични, нема стискање на едно копче 15 пати без везе, секој удар треба да е пресметан и во точен момент зададен, има голема длабочина тука и секоја битка е приказна за себе(барем додека не станеш мастер после многу преигрувања xD). Отприлика тоа би го навел, повеќе информации ако сакаш кажи, само битно е да не очекуваш игра што ќе те води за рака насекадеФала ти многу
Повели другар, видеово треба да го долови она на кое јас би потрошил еден куп зборови Во секој случај пробај ги Batman Arkham игрите, вредатНе ги знам баш добро Бетмениве, ај ако можеш кажи ми посликовито. Пример што не е тоа, фрифлоу, што е спортивното на тоа, па потоа и што е тоа.
Ауу братче, овој Бетмен многу лош бил, на сите кичмите им ги искрши.Повели другар, видеово треба да го долови она на кое јас би потрошил еден куп зборови Во секој случај пробај ги Batman Arkham игрите, вредат
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 21:53 ---
Повели другар, видеово треба да го долови она на кое јас би потрошил еден куп зборови Во секој случај пробај ги Batman Arkham игрите, вредат
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 21:53 ---
Абе недораснат, ќе те накажам дома дека шириш омраза по форуми. Ако имаш нешто да дополниш во ред, ако не шетај.kaj najde da mu objasnuvas na hipsterov...daj mu neso so grafika od 80tite samo so dve kocki i 3 pixeli za da bide unikaten
Незнам дали ти ја спомнале и Kingdoms of Amalur: Reckoning, заедно со експанзиите Legend of Dead Kel и Teeth of Naros. Одлична игра е, на послаба резолуција би требало да ти држи солидно.Кајганџии да ми препорачате некои добри RPG игри за следнава конфигурација:
Processor: Intel(R) Core(TM) i3 - 2350M CPU @ 2.30 GHz
RAM: 4GB
Само не ми текнува графичката ама знам дека е Nvidia GeForce :/