Нови игри

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
има ли тјунирање на грид 2 перформанси, изглед....?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.

Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Remember me излезе за XBOX и PS3
сеа уште за PC

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Znae nekoj kade kje prenesuvaat E3 ? Ako ima nekoj link isto moze da pusti tuka.

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Call of Duty: Ghosts
Assassins Creed IV Black Flag
Company of Heroes 2
ВРВ!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Јас се извинувам :), имаш Virtua Tennis 3, па Virtua Tennis 2009, па следеше 4кава,
Од овие 3ката мене ми е убедливо најдобра а веруј ми, голем фан сум на овој серијал, освен паѓањето на земја на кое одма ќе навикнеш Се друго е перфектно оптимизирано, движењата се одлични и аналогни на тенисерите, графиката феноменална и тежината на играта такоџе, идеална, таман да се оставиш од играње.
2009ката е катастрофална а оваа само се надополнува, 4кава, графиката е на место иако нема апсолутно никаков новитет од претходните верзии, останатото ко и 2009ката, скалило под Virtua Tennis 3.
jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PC

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PC
3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi. :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi. :D
dada znam za 3kata ja imam igrano porano samo dosadni mi se tie igraci.. a ko so gleam od 3ka do 2009 nemat nekoja golema razlika vo gameplay, inace na 4kava ne mi se sivgjat i mene mn e pobaven gameplayot

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.

Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.
има ли тјунирање на грид 2 перформанси, изглед....?
На Multiplayer можеш да ги појачуваш колите.

Иначе кој игра GRID 2 Multiplayer нека ме add на Стим: PacMan246.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..:)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..:)

Zamunda,Pirate Bay...;)

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272

Kajgana Shop

На врв Bottom