Ја симнав. Бомба еGRID 2 RELOADED
Ќе видиме ли конечно добра автомобилска игра за ПЦ. Немаше уште од времето на... GRID.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Ја симнав. Бомба еGRID 2 RELOADED
Ќе видиме ли конечно добра автомобилска игра за ПЦ. Немаше уште од времето на... GRID.
Уште саат време... ќе бидеЈа симнав. Бомба е
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PCЈас се извинувам , имаш Virtua Tennis 3, па Virtua Tennis 2009, па следеше 4кава,
Од овие 3ката мене ми е убедливо најдобра а веруј ми, голем фан сум на овој серијал, освен паѓањето на земја на кое одма ќе навикнеш Се друго е перфектно оптимизирано, движењата се одлични и аналогни на тенисерите, графиката феноменална и тежината на играта такоџе, идеална, таман да се оставиш од играње.
2009ката е катастрофална а оваа само се надополнува, 4кава, графиката е на место иако нема апсолутно никаков новитет од претходните верзии, останатото ко и 2009ката, скалило под Virtua Tennis 3.
3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi.jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PC
dada znam za 3kata ja imam igrano porano samo dosadni mi se tie igraci.. a ko so gleam od 3ka do 2009 nemat nekoja golema razlika vo gameplay, inace na 4kava ne mi se sivgjat i mene mn e pobaven gameplayot3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi.
Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.
Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.
На Multiplayer можеш да ги појачуваш колите.има ли тјунирање на грид 2 перформанси, изглед....?
излезе и за PCRemember me излезе за XBOX и PS3
сеа уште за PC
Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..
Или ако ти чини пробај на http://www.coreonline.com/Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..