wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.645
- Поени од реакции
- 34.067
Prototype 2 mozda?kakva GTA be, sakam nesto Open World kako Dead Island, no ne tolku horor
Prototype 2 mozda?kakva GTA be, sakam nesto Open World kako Dead Island, no ne tolku horor
ae ke vidam sega malce gameplay, pa ako mi se dopadne ke si ja simnam, fala za predlogotPrototype 2 mozda?
Golem otvoren svet i najbitno ne e onaka skriptiran, nudi premnogu zabava, vozis tenk, helikopter, trcas, skokas, forata e sto ima interesen vozdusen prostor, znaci svetot ne e samo po ulicite. Prikaznata ja igrav 10tina casa, igrata uste 20.ae ke vidam sega malce gameplay, pa ako mi se dopadne ke si ja simnam, fala za predlogot
izgledav eden gameplay nakratko, od toa sto mozev da zabelezam premnogu e nerealna, nekako tie cudovista, tie udari se celokupno sto vidov ne mi se dopaga, jas sakam nekoja igra kaj sto ima poveke taktiki, zamki krienje i slicno, sakam nekoja po smirena atmosfera da ne bidi samo trcanje mavanje i slicno, nesto nalik na assasins creed, mafia, sleeping dogs i tn mislam deka mozes da svatis kakva igra baramGolem otvoren svet i najbitno ne e onaka skriptiran, nudi premnogu zabava, vozis tenk, helikopter, trcas, skokas, forata e sto ima interesen vozdusen prostor, znaci svetot ne e samo po ulicite. Prikaznata ja igrav 10tina casa, igrata uste 20.
izgledav eden gameplay nakratko, od toa sto mozev da zabelezam premnogu e nerealna, nekako tie cudovista, tie udari se celokupno sto vidov ne mi se dopaga, jas sakam nekoja igra kaj sto ima poveke taktiki, zamki krienje i slicno, sakam nekoja po smirena atmosfera da ne bidi samo trcanje mavanje i slicno, nesto nalik na assasins creed, mafia, sleeping dogs i tn mislam deka mozes da svatis kakva igra baram
Saints Row The ThirdNekoja slicna igra na Mafia II, Sleeping Dogs?
Nekoja slicna igra na Mafia II, Sleeping Dogs?
Пробај овдеНикако да најдам асална мморпг
http://mmohuts.com/
Sleeping Dogs ili Mafia 2Препорака некоја игра со вршење на мисии како на ГТА слично нешто.
Дајте некоја препорака за некоја понова FPS,Акција,Авантура немам идеја што да гејмам
Warframe не е баш некоја авантура, но имаш акција загарантирана! Една од нај новите FPS моментално што има привлечено доста внимание.Дајте некоја препорака за некоја понова FPS,Акција,Авантура немам идеја што да гејмам
Best F2P MMORPG at the momentНикако да најдам асална мморпг
може на нинтендоМоже ли од некаде да се спуштат игрите шо беа за на нинтендо порано ме фати некоја носталгија за нив упм