Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ae ke vidam sega malce gameplay, pa ako mi se dopadne ke si ja simnam, fala za predlogot ;)

Golem otvoren svet i najbitno ne e onaka skriptiran, nudi premnogu zabava, vozis tenk, helikopter, trcas, skokas, forata e sto ima interesen vozdusen prostor, znaci svetot ne e samo po ulicite. Prikaznata ja igrav 10tina casa, igrata uste 20.

Golem otvoren svet i najbitno ne e onaka skriptiran, nudi premnogu zabava, vozis tenk, helikopter, trcas, skokas, forata e sto ima interesen vozdusen prostor, znaci svetot ne e samo po ulicite. Prikaznata ja igrav 10tina casa, igrata uste 20.

izgledav eden gameplay nakratko, od toa sto mozev da zabelezam premnogu e nerealna, nekako tie cudovista, tie udari se celokupno sto vidov ne mi se dopaga, jas sakam nekoja igra kaj sto ima poveke taktiki, zamki krienje i slicno, sakam nekoja po smirena atmosfera da ne bidi samo trcanje mavanje i slicno, nesto nalik na assasins creed, mafia, sleeping dogs i tn mislam deka mozes da svatis kakva igra baram

izgledav eden gameplay nakratko, od toa sto mozev da zabelezam premnogu e nerealna, nekako tie cudovista, tie udari se celokupno sto vidov ne mi se dopaga, jas sakam nekoja igra kaj sto ima poveke taktiki, zamki krienje i slicno, sakam nekoja po smirena atmosfera da ne bidi samo trcanje mavanje i slicno, nesto nalik na assasins creed, mafia, sleeping dogs i tn mislam deka mozes da svatis kakva igra baram

Mnogu zabava nudi Prototype da znaes. Nesto porealno, otvoren svet, ponovo, zamki... moze da probas far cry 3 i novata tomb raider.
Realni uz prikazni i taktiziranje ima epten, open world ne se usoglasuva bas. Poso vo takvite, prioritet e zabavata pri free roaming i slicnite filmovi.

Ima nekoj zainteresiran da ja kupime Don't Starve 2-pack zaedno? Momentalno e 21 evro na Steam.

Дајте некоја препорака за некоја понова FPS,Акција,Авантура немам идеја што да гејмам

Дајте некоја препорака за некоја понова FPS,Акција,Авантура немам идеја што да гејмам

Warframe не е баш некоја авантура, но имаш акција загарантирана! Една од нај новите FPS моментално што има привлечено доста внимание.

Free to play
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 20:53 ---
Никако да најдам асална мморпг :гик:

Best F2P MMORPG at the moment

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom