NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се скараме на крајот. :D
32 години има. Ти годините ги спомна како изговор, небаре 50 ги има па не може 8 скока да фати, инаку тој е далеку од наброените. Тоа ми беше поентата.

Со болдираниот дел, се согласувам, и јас така велам.

:)

33 без 9 дена :D . Мене муабетот ми беше, против Индијана неможи да фати, пошто играат доста физичка игра, агресивни се под кошевите а Хаслем е инфериорен во тие дуели

И што со ова?бравос не утепа еј:facepalm:.

slednava ide na overtime idam do kladilnica utre x da ja stavam

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/05/31/heats-birdman-grounded-for-game-6/

нека се угоде на хејтерите, оти очигледно биле потпомагани мајами од судиите :pos:
Подобро избриши го потписот од бостон и стави си од мајами пошто очигледно си нивен фан. Фан на бостон а не ги вади јајцата на леброн од устата.

Ја стварно не гледам што е смешно и трагично во одлуката Андерсен да се казни со меч неиграње, па апсолутно исправна одлука е тоа, не смее да помине неказнето Брдмен за таквата реакција, тепач у маало нека глуми, на терен не.

Подобро избриши го потписот од бостон и стави си од мајами пошто очигледно си нивен фан. Фан на бостон а не ги вади јајцата на леброн од устата.

Децата на 12 години едноставно не знаат што сакаат .

NBA се прилично строги и делат казни и за многу поминорни работи, така што не сум изненаден од казната која патем Андерсон апсолутно си ја заслужи.

Ако се сеќавате Спарси беа парично казнети затоа што на мечот против Мајами, Попович ги одмараше Данкан, Паркер, Ману и Грин. Или пак суспензијата на Смит за лактот над Тери.

Целта ми е да ви ја доловам доследноста на НБА. Казнуваат за се и сешто (понекогаш и неоправдано) иако во овој случај ја оправдувам казната.

нормално ќе ти кисни, кога твојов "on the bench" роуз не е на негово место, како моментално најдобриот играч во нба кој бута рекорди секој втор ден
мене леброн ми е еден од омилените играчи, али кој и да освои титулата, нема да се нервирам јас. туку вас гзот ќе ве боли ако мајами пак освои, пошто ваков хејт има и во фудбалот, кај тие екипи шо доминираат. така да запалете си свеќички против мајами, и кулирајте :coffee:

нормално ќе ти кисни, кога твојов "on the bench" роуз не е на негово место, како моментално најдобриот играч во нба кој бута рекорди секој втор ден
мене леброн ми е еден од омилените играчи, али кој и да освои титулата, нема да се нервирам јас. туку вас гзот ќе ве боли ако мајами пак освои, пошто ваков хејт има и во фудбалот, кај тие екипи шо доминираат. така да запалете си свеќички против мајами, и кулирајте :coffee:

А кој го хејта Мајами? Никој не го хејта, само ние ја поддржуваме послабата екипа во серијава, пошто неутралната публика сака да гледа изненадувања

А кој го хејта Мајами? Никој не го хејта, само ние ја поддржуваме послабата екипа во серијава, пошто неутралната публика сака да гледа изненадувања
а малите деца се секогаш за "нај јаките" и се наапуваат кога некој реално гледа на работите и ќе ги искритикува, па аутоматски прераснуваме во хејтери...детска логика јбг...

по оваа логика, по леброн се палиле само децата, значи дека по џордан и меџик тие шо се палиле биле бебиња :pos: нели оти они биле најјаки тие времиња
муабетот не ви држи вода, џабе напињате до утре сабајле, и јадете корнфлекс. и така тука неможе да се напрај асален муабет

по оваа логика, по леброн се палиле само децата, значи дека по џордан и меџик тие шо се палиле биле бебиња :pos: нели оти они биле најјаки тие времиња
муабетот не ви држи вода, џабе напињате до утре сабајле, и јадете корнфлекс. и така тука неможе да се напрај асален муабет

До вчера имавме баш добра дискусија, ама откако се јави ти со твојот пост како навиваш за сите екипи што играат финале (не би ме чудело да пиши сега оти Дени Грин ти е омилен) и пак да пишиш "јас не се нервирам кој и да е шампион" ама навивам за Бостон, Мајами и Сан Антонио....ако сметаш оти неможиш да напрајш асален муабет, остави не нас "неписмениве" да си водиме своја дискусија

Многу губат Мајами со тоа што Андерсен не игра. Тој е единсвен што им парира во скоковите на ценетрите на Индијана.

Игра добро во одбрана, придонесува со по некој поен, се на се одличен играч од клупата.

Единсвена замена за Андерсен е Џоел Ентони, кој во никој случај не е ни блиску до неговиот квалитет.

Многу ме интересира која ќе биде првата петорка вечер...

До вчера имавме баш добра дискусија, ама откако се јави ти со твојот пост како навиваш за сите екипи што играат финале (не би ме чудело да пиши сега оти Дени Грин ти е омилен) и пак да пишиш "јас не се нервирам кој и да е шампион" ама навивам за Бостон, Мајами и Сан Антонио....ако сметаш оти неможиш да напрајш асален муабет, остави не нас "неписмениве" да си водиме своја дискусија

важи ;) пошто ја сум дете, а ти и повеќето тука сте анлитичари (шо работат у нба), оставам ве на „дискусиите“ ака „плукањето, и плачењето“
ај бегам јас, мора да одам да си легнам рано, оти мама ќе ми се кара

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom