W
Werther
Гостин
Грешка си, сега незнам кој натпревар беше дали третиот беше, Хаслем и тогаш беше Х фактор
Значи од 5 натпревари на 2 изиграл добро, а на другите го немало ?
Реков, Хаслем не игра добро во серијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка си, сега незнам кој натпревар беше дали третиот беше, Хаслем и тогаш беше Х фактор
Значи од 5 натпревари на 2 изиграл добро, а на другите го немало ?
Реков, Хаслем не игра добро во серијата.
Па добро, од Хаслем и неможиш да очекуваш некои магични бројки
Па не ме земај за збор ама веројатно во сите натпревари беше околу тие бројки Хаслем
Скокови 4.1, поени 7.0.
Многу блиску.
И онака Мајами не се базира многу на скок играта, а и Хаслем е во години веќе, неможи да доминира во рекетот покрај супериорниот Хиберт, па и Вест
Во кои години е Хаслем, бе друже ? Гарнет, Мутомбо, Бен Валас, Моурнинг на тие години беа страв и трепет во одбрана.
Оваа сезона Хиберт има, во просек 8.3 скокови и 11.9 поени, а Вест, 7.7 скокови и 17.1 поени. Далеку е ова од било каква супериорност.
Проблемот е, толку играат и Бош и Хаслем. За стартер во тим со 3 ол-стар играчи 8 скока и 8 поени треба просек да е, ти повторувам.
Не ми си јасен како можиш Хаслем да го ставиш во иста реченица со Морнинг, Гарнет? Па човекот одсекогаш бил просечен играч со моментални блесоци
Tи ги спомна годините, како 50 да има...
За крилен центар во НБА на 31 година, стартер во тим со 3 ол-стар играчи, 8 поени и 8 скокови треба да е просек, во спротивно не заслужува да биде стартер.
33 годишен е, а и пак неможиш да го спомниш со тие две имиња погоре, можиш да го спомниш со некој просечен играч кој е на исто годиште, со овие не, а јас уште од пред почеток на серијава велам оти Андерсен треба да е стартер со Бош
не ми се верува шо читам
па уште ли со тие муабети бе, како судиите и бранко се им помагале на мајами
требаше нешто ново да измислете досега, како на пример Брдмен пошто се збута со Хенсборо, им нарушил тимскиот дух
смешки, ова со судииве е загреота веќе
Играч кој има career avg. 17.2ppg главен начин на поентирање му се hustle points. Играч чиишто 42% од погодените кошеви од поле сезонава му се преку скок шут. Hustle points. Yup. Не дека не се бори и не фаќа офанзивни скокови, ама, заштитен знак?![]()