NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешка си, сега незнам кој натпревар беше дали третиот беше, Хаслем и тогаш беше Х фактор

Значи од 5 натпревари на 2 изиграл добро, а на другите го немало ?

Реков, Хаслем не игра добро во серијата.

Значи од 5 натпревари на 2 изиграл добро, а на другите го немало ?

Реков, Хаслем не игра добро во серијата.

Па добро, од Хаслем и неможиш да очекуваш некои магични бројки

Па не ме земај за збор ама веројатно во сите натпревари беше околу тие бројки Хаслем

Ле Брон и Хаслем во третата четвртина :cuc:

Скокови 4.1, поени 7.0.

Многу блиску.

И онака Мајами не се базира многу на скок играта, а и Хаслем е во години веќе, неможи да доминира во рекетот покрај супериорниот Хиберт, па и Вест

И онака Мајами не се базира многу на скок играта, а и Хаслем е во години веќе, неможи да доминира во рекетот покрај супериорниот Хиберт, па и Вест

Во кои години е Хаслем, бе друже ? Гарнет, Мутомбо, Бен Валас, Моурнинг на тие години беа страв и трепет во одбрана.

Оваа сезона Хиберт има, во просек 8.3 скокови и 11.9 поени, а Вест, 7.7 скокови и 17.1 поени. Далеку е ова од било каква супериорност.

Проблемот е, толку играат и Бош и Хаслем. За стартер во тим со 3 ол-стар играчи 8 скока и 8 поени треба просек да е, ти повторувам.

Во кои години е Хаслем, бе друже ? Гарнет, Мутомбо, Бен Валас, Моурнинг на тие години беа страв и трепет во одбрана.

Оваа сезона Хиберт има, во просек 8.3 скокови и 11.9 поени, а Вест, 7.7 скокови и 17.1 поени. Далеку е ова од било каква супериорност.

Проблемот е, толку играат и Бош и Хаслем. За стартер во тим со 3 ол-стар играчи 8 скока и 8 поени треба просек да е, ти повторувам.

Не ми си јасен како можиш Хаслем да го ставиш во иста реченица со Морнинг, Гарнет? Па човекот одсекогаш бил просечен играч со моментални блесоци

Не ми си јасен како можиш Хаслем да го ставиш во иста реченица со Морнинг, Гарнет? Па човекот одсекогаш бил просечен играч со моментални блесоци

Tи ги спомна годините, како 50 да има...

За крилен центар во НБА на 31 година, стартер во тим со 3 ол-стар играчи, 8 поени и 8 скокови треба да е просек, во спротивно не заслужува да биде стартер.

Tи ги спомна годините, како 50 да има...

За крилен центар во НБА на 31 година, стартер во тим со 3 ол-стар играчи, 8 поени и 8 скокови треба да е просек, во спротивно не заслужува да биде стартер.

33 годишен е, а и пак неможиш да го спомниш со тие две имиња погоре, можиш да го спомниш со некој просечен играч кој е на исто годиште, со овие не, а јас уште од пред почеток на серијава велам оти Андерсен треба да е стартер со Бош

33 годишен е, а и пак неможиш да го спомниш со тие две имиња погоре, можиш да го спомниш со некој просечен играч кој е на исто годиште, со овие не, а јас уште од пред почеток на серијава велам оти Андерсен треба да е стартер со Бош

Ќе се скараме на крајот. :D
32 години има. Ти годините ги спомна како изговор, небаре 50 ги има па не може 8 скока да фати, инаку тој е далеку од наброените. Тоа ми беше поентата.

Со болдираниот дел, се согласувам, и јас така велам.

:)

не ми се верува шо читам:facepalm:
па уште ли со тие муабети бе, како судиите и бранко се им помагале на мајами :pos:
требаше нешто ново да измислете досега, како на пример Брдмен пошто се збута со Хенсборо, им нарушил тимскиот дух :pos:
смешки, ова со судииве е загреота веќе

• Што има друго да читаш освен само една работа околу што целата дискусија се сведува на тоа.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Инаку јас сум исто така за да игра Андерсен на позицијата центар додека Бош да се врати на неговата стара позиција крилен центар. Хаслем е премногу стар за да може да ги надигрува Вест и Хиберт, додека Бош не ја игра својата класична позиција, затоа Мајами се најслаби на тие позиции и примаат голем број на кошеви.

Играч кој има career avg. 17.2ppg главен начин на поентирање му се hustle points. Играч чиишто 42% од погодените кошеви од поле сезонава му се преку скок шут. Hustle points. Yup. Не дека не се бори и не фаќа офанзивни скокови, ама, заштитен знак? ;)

Пишав претходно дека освен тие поени, многу и шутира, има солиден шут, значи не си кажал ништо ново.
Нормално дека сите 17 коша не ги дава од такви поени, ама многу поголем впечаток остава што се бори и по тоа го препознаваат сите, отколку од 5-6 скок шутеви во текот на натпреварот. Не планирам да дискутирам повеке пошто глупости ми се ова, исто како да кажеш дека на Реј Ален не му се трејдмарк тројките.

Нема потреба да го става андерсен прва. Тоа му е задача на него, влезе 2-3 банани 1-2 цепелини и мајами се во серија 10-0. Сепак е стар 35 години е и минутажа од 20-23 минути му е доста. Затоа и Кол не игра прва а далеку подобар е од Чалмерс. Влегува украдува 1-2 топки тресне 1-2 тројки и чао пријатно, ем за тоа време е одморен the GOAT чалмерс. Исто и реј ален, шејн батиер, според мене тој дел сполстра најдобро го врши, регулација на минутите. На пример синоќа ја држеше првата петорка до 10 минути од 3тат четвртина. Виде дека Леброн се загреа, ги извади надвор вејд и бош, и внесе дефанзивци за да предизвика изгубени топки и лесни кошеви за мајами. Рајли му ја исполни желбата на сполстра кој многу го молеше за Андерсен и ете, колку работа им заврши а го земаа за 2 вреќи компир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom