Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, па и вие не му се погоди денот со Шалке 04 :D А башка едно е Шалке, а сасвим друго е Турново :)
Иначе според Спорт сме биле заинтересирани за некој романски играч од средината на теренот. Веројатно замена за Остоја за кого големи се шансите дека ќе си оди летово. Нашиве демек ќе го прателе денеска на меч од романската втора лига:
http://liga2.prosport.ro/seria-2/fi...a-in-preliminariile-champions-league-10905845
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dragos-firtulescu/leistungsdaten-detail/spieler_48778.html

Капак на се вчера беше и влегувањето на Рибар како лево крило, а на клупа Маневски, Стојков :facepalm:

Дефинитивно Боби вчера си ги имаше заборавено мудата дома! Се надевам дека со Турново ќе си ги понесе :D

Дефинитивно Боби вчера си ги имаше заборавено мудата дома! Се надевам дека со Турново ќе си ги понесе :D

Остај ти тоа :D
Што ауторитет си бил ти бе, мајке ми :D Ти си виновникот за тоа што Мутибариќ на утакмицата со Шалке го изведе почетниот удар :)
На оние слепцине од управа, не би им текнало нешто такво...

Што ауторитет си бил ти бе, мајке ми :D Ти си виновникот за тоа што Мутибариќ на утакмицата со Шалке го изведе почетниот удар :)
:D
Абе ја да влезам во Вардар, има да цвета клубот :D Ама јебига не сум подобен, без книшка сум :D
И да знаеш мака ме фаќа кога глеам какви слепци има во клубот :mad:

:D
Абе ја да влезам во Вардар, има да цвета клубот :D Ама јебига не сум подобен, без книшка сум :D
И да знаеш мака ме фаќа кога глеам какви слепци има во клубот :mad:

Здравствена немаш? :pos:

Па само таква имам, ако не со таа да си ја пробам среќата :D Шо знаеш може ќе пројде, и онака цела управа се случаи за стручно посматрање :pos:

Само со темперни обоја црвена и бапни и едно лавче. :D

Иницијативата ја започна еден постар навивач, му ја спомнал на Skopje Rossonera, кој после ми кажа на мене и јас ја посочив на човек од клубот. :D
Да беше до нив ништо не правевме.

Ќе може некој да дознае каде и кога имаат тренинг утре нашиве?

Дај бе да ја пееме онаа песнана сакам пиво... многу ми се свиѓа таа песна а слабо се пее :) баш ми е у некој англиски стил :D
Во недела мора да пука ... ако слушате некоја будала како сам си ја пеам од страна знаете кој е :))

Иницијативата ја започна еден постар навивач, му ја спомнал на Skopje Rossonera, кој после ми кажа на мене и јас ја посочив на човек од клубот. :D
Да беше до нив ништо не правевме.

А да му посочиш на тој човекот од клуб сами да си ги спакват куферите. За да не си играме Том и Џери :icon_lol:

П.С. ја видовете вчера у Спорт сликата со Орце како го шутира нашиот амблем?
Некои луѓе премногу си зимаат право.... поготово дегените од Спорт. Веќе ќе ги бојкотирам, не им давам секој ден по 20 динара.

А да му посочиш на тој човекот од клуб сами да си ги спакват куферите. За да не си играме Том и Џери :icon_lol:

П.С. ја видовете вчера у Спорт сликата со Орце како го шутира нашиот амблем?
Некои луѓе премногу си зимаат право.... поготово дегените од Спорт. Веќе ќе ги бојкотирам, не им давам секој ден по 20 динара.

Сите пари што ги зимаат од продажба на тоа срање, да ги дадат за лекови!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom