Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Rubicon, Jericko, RevolutionАјде предложете ми серија за гледање, по можност трилер/ мистерија.
Гледани:
Lost
Harper's Island
Prison Break
Game of Thrones
Hustle
Jonathan Creek
Flash forward
Persons Unknown
Фала![]()
Broadchurch (вчера ја почнав ама ми стои дека е добра)Ајде предложете ми серија за гледање, по можност трилер/ мистерија.
Broadchurch (вчера ја почнав ама ми стои дека е добра)
Homeland (политика, трилер)
Les Revenants (трилер, мистерија, хорор)
Orphan Black (трилер, сај фај, мистерија)
House of Cards (политика, трилер)
Black Mirror (трилер, мистерија, сај фај, хорор итн.)
Utopia (трилер, мистерија, сај фај)
Banshee (трилер, акција, секс)
The Americans (политика, трилер, драма)
Ако сакаш квалитетна драма гледај ја Downton Abbey.
Broadchurch (вчера ја почнав ама ми стои дека е добра)
Само првата епизода ја изгледав вчера, сега ја чекам да ми се симне последната и да и` седнам како што е ред. Ако е добра, и ако не се најде некој, ќе и` отворам тема.Тенант растура, добра драма и мистерија, многу емотивнa на моменти.
Ајде предложете ми серија за гледање, по можност трилер/ мистерија.
Може шпанска? Ти ја предлагам El Internado. Пред некој ден ја почнав и добра е до сега.Ајде предложете ми серија за гледање, по можност трилер/ мистерија.
Гледани:
Lost
Harper's Island
Prison Break
Game of Thrones
Hustle
Jonathan Creek
Flash forward
Persons Unknown
Agatha Christie's Poirot
Фала![]()
VПредлог серија по можност научна фантастика?
Strar Trek, Fringe, Game of thrones, Supernatural, Star Gate, Legend of the seeker ги имам гледано![]()
Предлог серија по можност научна фантастика?
Strar Trek, Fringe, Game of thrones, Supernatural, Star Gate, Legend of the seeker ги имам гледано![]()
Дајте предлог за серија која ќе го тера човек со нетрпение да ја изгледа следната епизода нешто како Lost или Homeland или Fringe. Почнав со BB (една епизода) ама ..... не знам дали да продолжам![]()
Дајте предлог за серија која ќе го тера човек со нетрпение да ја изгледа следната епизода нешто како Lost или Homeland или Fringe. Почнав со BB (една епизода) ама ..... не знам дали да продолжам![]()