Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не биди лоод
Барај до 150 евра

Бтв јас купувам ајфон 5ка до 250 евра

Хахаха не е за мене за другар е.Јас само го пишувам он тоа што ми го кажа.И јас би размислувал за нешто поубаво за зимање али никој не купува Zte Blade III барем не во кеш.Плус сега како што го дава ВИП без пари тешко да се отарасам од него за добра пара :)

Хахаха не е за мене за другар е.Јас само го пишувам он тоа што ми го кажа.И јас би размислувал за нешто поубаво за зимање али никој не купува Zte Blade III барем не во кеш.Плус сега како што го дава ВИП без пари тешко да се отарасам од него за добра пара :)
Е добро де, стрпи се дур заврши промоцијата, и така е лимитирана, и после пробај пак :D.

Колку го даваш?
имам и јас т.е. на брат ми е ... солиден е и ефтин модел + батерија супер си држи
го имам јас користено 2-3 недели кога останав во меѓу простор со телефони менување :)

Јас продавам С3 по твоиве спецификации. Колку сакаш, не мора една, само од септември месец па натака.

Спецификации или услови? Септември месец е далеку.. до тогаш 10 пати ќе го купам.

Колку го даваш?
имам и јас т.е. на брат ми е ... солиден е и ефтин модел + батерија супер си држи
го имам јас користено 2-3 недели кога останав во меѓу простор со телефони менување :)

Па не знам искрено едно 7000ден би му барал а уште поубаво би било да најдам некој што би ми направил замена за појак телефон со моја доплата :)

За батеријата немам зборови истотака и за телефонот во комплетна слика супер е android on a budget дефинитивно :)

Не биди лоод
Барај до 150 евра

Бтв јас купувам ајфон 5ка до 250 евра

Иначе и јас купувам ново Ферари, исклучиво никогаш не возено, го менвуам глава за глава за малце користено Југо 45, во возна состојба, само пали на гурање, иначе другото е се добро, и саук и кочници и брисачи - СЕ!

Продавам HTC 8S штотуку купено, со фул опрема и не гребнато, може и замена со + доплата за подобар телефон. повеќе инфо - пп

Проценка за Галакси Нексус некој да даде? Корситен 5-6 месеци, нон-стоп во футрола, фабричко пакување, гаранција до октомври (Самсунг).

Да не продава некој Samsung Galaxy S3 mini ?

Дајте некоја понуда за солидно телефонче за 50 - 60 евриќа, ново или не многу користено, само да не е реплика, WiFi обавезно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom