Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам - Samsung Galaxy S3 - со максимална цена ДО 250 евра.
Земам во предвид што веќе во Македонија излезе Samsung Galaxy S4, и нормално е за брз временски период цената на S3-ката да падне драстично.
Понудава важи во следниве 7-10 дена.
Телефонот може да е стар и до 6 месеци, но на него да нема никаква гребнатинка.

За цената нема пазарање, и не сакам никаква замена. Само за сериозни продавачи.
Плаќам во кеш, и на лице место. Никакви пошти, или други видови на трансакциски методи.

Значи доаѓам каде што треба, го гледам телефонот, кратко го проверувам дали изгледа/работи како што треба, и тоа е тоа.

Контакт: ПП (приватна порака)

Продавам Nokia Asha 306 нов некористен работи на сите мрежи со две години гаранција од ВИП.Цена 3500ден.Контакт по ПП :)

И менувам Zte Blade III нов само три недели користен со две години гаранција за Samsung Galaxy 2 или во негов ранг сличен телефон со моја доплата секако :)

Земам во предвид што веќе во Македонија излезе Samsung Galaxy S4, и нормално е за брз временски период цената на S3-ката да падне драстично.

Плаќам во кеш, и на лице место. Никакви пошти, или други видови на трансакциски методи.

Значи доаѓам каде што треба, го гледам телефонот, кратко го проверувам дали изгледа/работи како што треба, и тоа е тоа.

Ако купиш С3 за 250 евра, алал ти вера :)

280еур го има во мобилен шоп овде во Охрид. 3 месеци користен, сеуште со заштитата на него, не е гребнат, и работи перфектно.
Донесен е од Америка, од АТ&T.

Ако купиш С3 за 250 евра, алал ти вера :)

Би се зачудил колку често има ситуации кога за кеш пари во рака се прават идеални зделки :) Имам најдено за другари телефони за доста добра цена од луѓе на кој им требало кеш во рака.За жал не сум имал јас таква шанса не дека нема телефони него пусто пари нема :)

Би се зачудил колку често има ситуации кога за кеш пари во рака се прават идеални зделки :) Имам најдено за другари телефони за доста добра цена од луѓе на кој им требало кеш во рака.За жал не сум имал јас таква шанса не дека нема телефони него пусто пари нема :)
Добро , ако му требаат пари на некој - а има С3-ка и го продаваат за 200 евра не за 250 :)

Не ти држи вода логиката дека ќе падне цената драстично. Ѕ2 е сеуште способен телефон, а се продава за ~220 евра? Извини што ти коментирам вака, ама никад не би продал Ѕ3 за 250 евра. Освен нормално ако ептен не ми треба итно кеш. Како што кажа Zhan, така и за 200 може ќе земеш.
Донесен е од Америка, од АТ&T.
Америчките Ѕ3-ки се со дуал кор со 2 гига рам, и генерално се малку послаби верзии од „нашите“, односно i9300.

Дечки, не сум од вчера... јасно ми е која е цената.. и фала богу дека дискутирам за продажба на телефон каде газдата има итна потреба од пари.
Сакав да кажам дека, за 280-300 евра, можам во секое време да го земам телефонот.
Е сега, јас располагам со 250 евра в џеб, и нормално ако има некој што би се нафатил, радо ќе отидам каде што треба да го купам...(значи патните трошоци се мој) и парите на рака, мара за рака. Тоа е тоа.

Дечки, не сум од вчера... јасно ми е која е цената.. и фала богу дека дискутирам за продажба на телефон каде газдата има итна потреба од пари.
Сакав да кажам дека, за 280-300 евра, можам во секое време да го земам телефонот.
Е сега, јас располагам со 250 евра в џеб, и нормално ако има некој што би се нафатил, радо ќе отидам каде што треба да го купам...(значи патните трошоци се мој) и парите на рака, мара за рака. Тоа е тоа.
се добро ама интересно е тоа што и даваш рок од 7-10 дена, оно така е тешко да најдеш па и со норми... Ептен тешко друже

prodava nekoj telefon so 2 karticki (da ne e kineski)

Како што пиша погорен еден член купувам Samsung Galaxy 3 Mini до 190 евра максимум.Плаќам во кеш.Телефонот треба да е супер сочуван и по можност гаранција ако има.Пораки по ПП

Јас продавам С3 по твоиве спецификации. Колку сакаш, не мора една, само од септември месец па натака.

Како што пиша погорен еден член купувам Samsung Galaxy 3 Mini до 190 евра максимум.Плаќам во кеш.Телефонот треба да е супер сочуван и по можност гаранција ако има.Пораки по ПП
Не биди лоод
Барај до 150 евра

Бтв јас купувам ајфон 5ка до 250 евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom