Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А очигледно ти носиш наочари со прилично голем диоптер, пошто си го испуштил мојот пост каде што пишав оти судијава мислам се викаше Ураја Рени :D. И не, не сум средно, далеку од тоа....

Ако носам очила со голем диоптер ќе го видев твојот пост , малце не си ми јасен.

Неуспесите на Ливерпул те претвориле во брзо-изнервирувачко суштество-фанче. Кип колм енд уејт фор миракл ( да си отидат арапите од Сити и Роман од Челзи , да се откаже Алекс Фергусон и да го промашат следниот тренер , Тотенхем да го продадат Бејл и да станете појаки од Евертон)

Ако носам очила со голем диоптер ќе го видев твојот пост , малце не си ми јасен.

Неуспесите на Ливерпул те претвориле во брзо-изнервирувачко суштество-фанче. Кип колм енд уејт фор миракл ( да си отидат арапите од Сити и Роман од Челзи , да се откаже Алекс Фергусон и да го промашат следниот тренер , Тотенхем да го продадат Бејл и да станете појаки од Евертон)
А ти си Newbie hothead.

де бе па и ти што толку нервоза, гледаш не се разбравте, полека малце не мора со копја одма.

http://www.sportklub.info/postoje-i-neke-stvari-vaznije-od-fudbala
Postoje i neke stvari važnije od fudbala

168087146.jpg

Брзај, брзај прваче во школскиот двор, јас воопшто не сум нервозен незнам зошто така мислиш дури и смајли имаше во мојот пост (што значи оти воопшто не сум изнервиран), за вакви како тебе провокатори мислиш ќе се изнервирам? Ма нема шансе воленаа-а-а-а-а...
А и шо не ти беше јасно во мојот пост кај што пишав оти судијата се вика Ураја Рени

eve ja taa zenskata sto ja zborevte preeska... glejte sho i naprail klosharov i ne i se izvini

Geezer

Суарез е лош, Луиз и Тери се срцки.

И ти ко пола фанови на Јунајтед? Што, одглуми Луиз? ГО УДРИ, ЧИСТ ЦРВЕН КАРТОН. Намерата е таа, па јас ќе одберам дали ќе се смеам или ќе се ваљам по терен.
Луиз се насмеа, затоа што Рафаел се накурчи поради глупост, а двајцата се пријатели.

Суарез е гомно, обично. Насмевката од Луиз, што не гледам зошто е скандалозна, за тоа што го прави вашиот пулен, е пичкин дим.

И ти ко пола фанови на Јунајтед? Што, одглуми Луиз? ГО УДРИ, ЧИСТ ЦРВЕН КАРТОН. Намерата е таа, па јас ќе одберам дали ќе се смеам или ќе се ваљам по терен.
Луиз се насмеа, затоа што Рафаел се накурчи поради глупост, а двајцата се пријатели.

Суарез е гомно, обично. Насмевката од Луиз, што не гледам зошто е скандалозна, за тоа што го прави вашиот пулен, е пичкин дим.

Случката е доказ дека имате поголеми мисири во тим од Суарез.

Зошто и како го направил тоа, не знам, не можеш ни ти да знаеш. Читаш изјава и го правдаш, јас извинување не најдов од Луиз за пичкарската насмевка. Да не му беше ништо, нека станеше и да каже дека нема потреба од црвен картон а не да се кикоти.

Клише муабет ама доколку Суарез ова го направеше против Челзи, знаеме до каде ќе идеше муабетот.

Суарез си го носи епитетот на бед гај и не велам дека не е, само што во секој тим ги има таквите али Суарез сезонава и лани најмногу го јаде.

Ќе видам дали за пичкарски потег ќе биде и Луиз казнет од клубот, како што беше и Суарез од ЛФЦ.

Случката е доказ дека имате поголеми мисири во тим од Суарез.

Зошто и како го направил тоа, не знам, не можеш ни ти да знаеш. Читаш изјава и го правдаш, јас извинување не најдов од Луиз за пичкарската насмевка. Да не му беше ништо, нека станеше и да каже дека нема потреба од црвен картон а не да се кикоти.

Клише муабет ама доколку Суарез ова го направеше против Челзи, знаеме до каде ќе идеше муабетот.

Суарез си го носи епитетот на бед гај и не велам дека не е, само што во секој тим ги има таквите али Суарез сезонава и лани најмногу го јаде.

Ќе видам дали за пичкарски потег ќе биде и Луиз казнет од клубот, како што беше и Суарез од ЛФЦ.

Да го направел ова Суарез, при лош старт и се насмеал, немаше да му замерам. Воопшто не е лошо тоа.
Извинување? Навредил некого? Немало потреба од црвен картон? Имаше удар човеку, ти не си ја гледал утакмицата, сто посто, зборуваш на невидено. Може да боли во моментот, може не. Ударот и намерата е за картон и исклучување, секаде, во кое било време.

Луиз си е кловн во слободно време, мисир и гомно не. Засега. Не направил таков потег што ќе добие таков епитет. За понатаму ќе видиме.

Луиз доби црвен, над него беше направен таков фаул и сега Челзи треба да се извини во негово име поради тоа што се смеел?

Мислам, сеа и ја ќе се смеам како Луиз, жими све.

Peja989 напиша:
П.С. За разлика од тоа што 90% Скаузери го рукаа Суарез, 90% од вас, го оправдувате Луиз.​
ЈАС НЕ ГО ОПРАВДУВАМ !
СЕ СМЕЕ ГОВЕДОТО !
НЕКА ЗЕМЕ ДА ПЛАЧЕ !
БУДАЛА НА НЕГОВИ ГОДИНИ СЕ СМЕЕ ! НЕ ГО УЧЕЛЕ КАКО МАЛ ИЗГЛЕДА ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ПЛАЧЕ !

Да го направел ова Суарез, при лош старт и се насмеал, немаше да му замерам. Воопшто не е лошо тоа.
Извинување? Навредил некого? Немало потреба од црвен картон? Имаше удар човеку, ти не си ја гледал утакмицата, сто посто, зборуваш на невидено. Може да боли во моментот, може не. Ударот и намерата е за картон и исклучување, секаде, во кое било време.

Луиз си е кловн во слободно време, мисир и гомно не. Засега. Не направил таков потег што ќе добие таков епитет. За понатаму ќе видиме.

Луиз доби црвен, над него беше направен таков фаул и сега Челзи треба да се извини во негово име поради тоа што се смеел?

Мислам, сеа и ја ќе се смеам како Луиз, жими све.

Луиз мора да се извини поради несериозноста. Исто така и клубот.

Разликата помеѓу мене и тебе е тоа што јас и 90% од навивачите на ЛФЦ потегот на Суарез го ругаа, го ругаше и ти. Јас ја ругав само висината на казната.

Во случајов, јас го ругам и Луиз ама ти го правдаш, исто како што го правдате и 90% од навивачите на Челзи.

(не вметнувам тука ретардирана фан база на двата клуба од Азија).

Ова не е за правдање, ова е за казна, сакале вие да признаете или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom