dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.427
- Поени од реакции
- 85.400
А да те прашавме за белец судија ќе ти текнеше.Имаше еден пред 10тина година, само не ми текнува како се викаше
Расист.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да те прашавме за белец судија ќе ти текнеше.Имаше еден пред 10тина година, само не ми текнува како се викаше
хаха, само мислам дека во Англија каде двајца престижни коментатори ко Кис и Греј си ја изгубија работата за сексистички коментари на дебито на девојкава, ретко кој би се осмелил да направи вакво нешто.Првото што ми дојде на ум кога спомнавте девојка за главен судија е ова. Покрај тоа што би се случувале непријатни моментикопнеам да ги гледам реакциите на девојчиците кои го имаат последниот збор.
![]()

Стварно овие од ФА се ненормални. Ова на видеово беше комплетно не сакајки, али да беше ова во Англија (и не играч на Јунајтедхаха, само мислам дека во Англија каде двајца престижни коментатори ко Кис и Греј си ја изгубија работата за сексистички коментари на дебито на девојкава, ретко кој би се осмелил да направи вакво нешто.
) ќе го казнеа.Шо ти е тебе бе, не сум јас Суарез. А инаку мислам Ураја Рени се викаше или така нештоА да те прашавме за белец судија ќе ти текнеше.
Расист.
Стварно овие од ФА се ненормални. Ова на видеово беше комплетно не сакајки, али да беше ова во Англија (и не играч на Јунајтед) ќе го казнеа.
Кога сме веќе кај казните баш ме итнересира дали ФА ќе докаже дека е BoT и дали ќе го казнат Луиз.

На Луиз, Оскар треба да му се дај, или Оскар да му дај, или да му го дај. Whatever works.![]()
Па кој ги знае овие од ФА, цело време се смеат и казни делатНе бе, зашо казна, баш си се изнасмеа човекот.Кој се смее зло не мисли.![]()

Имаше еден пред 10тина година, само не ми текнува како се викаше
А очигледно ти носиш наочари со прилично голем диоптер, пошто си го испуштил мојот пост каде што пишав оти судијава мислам се викаше Ураја РениСе гледа дека си средно школо , а судијата си го видел на 8 годинки штом не ти текнува на Јураја Рејни .
![]()
На сликава го смирува гомното од карактер Рој Кин кој најверојатно претходно стартувал за директен црвен , но добил само усна опомена .
. И не, не сум средно, далеку од тоа....