Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше еден пред 10тина година, само не ми текнува како се викаше
А да те прашавме за белец судија ќе ти текнеше.
Расист.

Првото што ми дојде на ум кога спомнавте девојка за главен судија е ова. Покрај тоа што би се случувале непријатни моменти:) копнеам да ги гледам реакциите на девојчиците кои го имаат последниот збор.:rolleyes:
хаха, само мислам дека во Англија каде двајца престижни коментатори ко Кис и Греј си ја изгубија работата за сексистички коментари на дебито на девојкава, ретко кој би се осмелил да направи вакво нешто.
--- надополнето: 6 мај 2013 во 03:07 ---
Само тогаш ќе мора линиските да се машки, замисли да се женски и линиските и главниот, па линискиот кога ќе види пенал а главнава нема да се сложува, тоа ќе е :vozbud:

хаха, само мислам дека во Англија каде двајца престижни коментатори ко Кис и Греј си ја изгубија работата за сексистички коментари на дебито на девојкава, ретко кој би се осмелил да направи вакво нешто.
Стварно овие од ФА се ненормални. Ова на видеово беше комплетно не сакајки, али да беше ова во Англија (и не играч на Јунајтед :P ) ќе го казнеа.

Кога сме веќе кај казните баш ме итнересира дали ФА ќе докаже дека е BoT и дали ќе го казнат Луиз.

Стварно овие од ФА се ненормални. Ова на видеово беше комплетно не сакајки, али да беше ова во Англија (и не играч на Јунајтед :P ) ќе го казнеа.

Кога сме веќе кај казните баш ме итнересира дали ФА ќе докаже дека е BoT и дали ќе го казнат Луиз.

Не бе, зашо казна, баш си се изнасмеа човекот.Кој се смее зло не мисли. :pos:

Не бе, зашо казна, баш си се изнасмеа човекот.Кој се смее зло не мисли. :pos:
Па кој ги знае овие од ФА, цело време се смеат и казни делат :D

Како што на секој втор муабет секој фудбалер во Англија вика Fuck OFF, ке биде интересно да се види како ке се справи со тоа женско-судија..

Кога сме веќе кај женски помошници, гледајки на bet365 натпревар на кој се кладев, забележав дека има една доста симпатична помошничка, само не ми текнува на кој натпревар беше...
Јужна Америка, сигурно..

Челзи - 68
Арсенал - 67
Бејл - 65

Навиваме за Челзи или нерешено у среда а? Само ако заебат :)

943440_623773520996201_1897621562_n.jpg

Имаше еден пред 10тина година, само не ми текнува како се викаше

Се гледа дека си средно школо , а судијата си го видел на 8 годинки штом не ти текнува на Јураја Рејни .

8415671_football_392047c.jpg

На сликава го смирува гомното од карактер Рој Кин кој најверојатно претходно стартувал за директен црвен , но добил само усна опомена .

Се гледа дека си средно школо , а судијата си го видел на 8 годинки штом не ти текнува на Јураја Рејни .

8415671_football_392047c.jpg

На сликава го смирува гомното од карактер Рој Кин кој најверојатно претходно стартувал за директен црвен , но добил само усна опомена .
А очигледно ти носиш наочари со прилично голем диоптер, пошто си го испуштил мојот пост каде што пишав оти судијава мислам се викаше Ураја Рени :D. И не, не сум средно, далеку од тоа....

Овој судеше на Сандерленд - Манчестер 2007 на боксинг деј кога Роналдо даде јак гол од слободен. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom