Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
FC Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Adriano, Alba, Xavi, Iniesta, Song, Tello, Villla i Alexis.

Добро бе, ве читам со овие ваши засилувања и слично, па да се доведел Нејмар (мрсулко за мене), а зошто Барса не повлече некој од своите младински школи, и тие заслужуваат шанса, што не го земат Бабунски, може некој да ме информира повеќе за него; викаат дека бил добар, бил ѕвер, па ако ништо друго нека му дадат шанса како резерва да служи на почетокот во првиот состав на Барса.
Школа за млади таленти по фудбал, а форсираат засилувања од надвор, и пак истата приказна ќе ви се повтори на крајот....

Најдобрио стрелец у историјата на Шпанската репрезентација цццц. Ете зошто го изгуби таму местото од фудбалери како Педро и Фабрегас

ili villa nema srekja ili ovoj golmanot ima mnogu srekja:)

a odbranata ni e kurtasak:D:D

Kolku beidejni sme pred golot....Villa bre :eek:
Tello :cuc:,a go igrase Pedro pred ovoj :facepalm:
.
.
.
Ovie se site za zalene zimi se...Od golmanot,preku Xavi pa do Villa.....
Dali ke se izgubi i ovoj kup ?!?!?!?!!

На мене стварно не ми се логични потезите на Тито. Мислам дека овој човек има нешто против Барса , КОЈ КУР МУ Е ?

ili villa nema srekja ili ovoj golmanot ima mnogu srekja:)/
Ете, нема што да се оправдува ова со среќа, првата шанса колку незаинтересирано ја шутна па со самиот body language делува дека неможе да постигне гол. ИДИОТ Е! Одвај чекам да си отиде од Барца

Гол или не ?

На мене стварно не ми се логични потезите на Тито. Мислам дека овој човек има нешто против Барса , КОЈ КУР МУ Е ?
Што точно не ти е јасно? Нема што друго да направи.

Не може да предвиди дека двајца напаѓачи од по 40 мил ќе играат полошо од Тељо.

Чави е веќе хроник. Нема што бара на терен моментално и тоа е тоа.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 21:59 ---
Ете, нема што да се оправдува ова со среќа, првата шанса колку незаинтересирано ја шутна па со самиот body language делува дека неможе да постигне гол. ИДИОТ Е! Одвај чекам да си отиде од Барца
Само не знам кој ќе даде 12-15 милиони за него

Треба да си оди. До пред 1 месец игравме феноменално , дававме по 3-4 голови на утакмица , откога отиде на терапија во Америка целиот тимски дух падна. Лошата форма започна со Руора. Нека си оди човекот , жално за тоа што му се случи , но во професионален клуб како Барса каде што се фрлаат огромни пари , нема место за вакви егзибиции.

Среќа што имавме предност од цели 15 бодови во лигата , инаку да беше тесно со разлика од некои 2-3 бода , сеа ќе бевме без трофеј.

Dojdovme do toa nivo da srednorangirani timovi vodat protiv nas na KAMP NOU...Ni toa ne pomaga ....

Осмели се Чави конечно да даде пас у простор. Типичен Барца гол е овој како од најдобрите времиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom