Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој зошто го немаше Цеск во тимот ?

mene se uste ne mi e jasno kako vlezi taa topka vo poslednata minuta:)
se uste ja gledam akcijata kako se odvivase i nemozam da si svtama deka topkata vlezi vo golot:):)

Koga veke pocnavme so uspesite pred ovogodinesnovo finale da se potsetime na poslednoto so se igrase na Wembley koga i Xavi,Pedro,Villa bea zveroj i ne igrase Messi sam :(

Аман веќе од играчи од истиот тип, нема што да им правиме на Фабрегас и Тиаго овие види што насловна ставаат

1367882339175.jpg

Значи после два изгубени натпревари , после два лоши резултати како што не сме навикнати да гледаме од оваа генерација на фудбалери, против сезонава несопирливиот Баерн , вие го откаравте пола тим во аут, заборавајќи дека овој тим освои се што можеше претходните години, годинава Ла Лига е наша ( со што сум задоволен ) врз основа на тоа што имавме повредени играчи во клучниот дел од сезоната ..... Вие сакате комплетно ново светло на Барселона, со купување на играчи и давање на астрономски суми ???? Тајната на Барселона е во Ла Масија , и секогаш таа ќе биде во прв план ......

Промените треба да бидат структурни, на позициите кои се ранливи последните сезони .... Неопходно моментално е само купување на стопер и голман после заминувањето на Валдес, ништо друго .... Чави е во години, Тиаго е на добар пат да го замени неговото место, и тоа сеа за сеа сосема добро го прави .... За Цеск потребно е вистинско место во овој тим ... Не смее да се дозволи заминување на Давид Виља и Ерик Абидал .... Со комплетното враќање на Аби во полна форма , ќе имаме уште едно солидно решение на позицијата стопер ... Нејмар е проект на Сандро, и тој проект е многу веројатно изреализиран .... Санчез не се покажа , затоа овде е Тељо ... Во него гледам светла иднина .... Следната сезона мора да му се даде шанса и на Делафеу ....

Затоа со мали освежувања ќе се вратиме на патот на кој и бевме, спремни кон тројна следната сезона ....

sport ми стана едни од најодвратните весници на сите времиња:tapp:

Спорт викаат дека ПСЖ се спремни да го продадат Силва за 45 милиони, а можно е и Педро да биде вклучен во трансферот.

Звучи како глупост. ПСЖ не знаат кој ќе им биде тренер следната сезона, а не па да купуваат играчи.

Спорт викаат дека ПСЖ се спремни да го продадат Силва за 45 милиони, а можно е и Педро да биде вклучен во трансферот.

Звучи како глупост. ПСЖ не знаат кој ќе им биде тренер следната сезона, а не па да купуваат играчи.
Како незнаат Анчелоти го продолжи договорот и изјави дека и следната сезона ќе ги води. Инаку и јас сум за Силва пред Хумелс иако е постар (28) мислам дека има уште 3-4 сезони добри у него само да не биде склон на повреди.... Како што читам тука Пујол ич не бил задоволен од клубот и сакал да си замине, ако е тоа точно може да се проба да се земе и овој младиот од Рома и со тоа ќе имам 3 квалитетни стопери и плус Бартра и Абидал.

Sky Sports reporter Guillem Balague says Pepe Reina is willing to sign a 2-year deal with Barcelona. :icon_lol::cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom