Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А на какво ниво бевме кога Херкулес не еба сред Камп Ноу?
Togas toa se slucuvase ednas na 100 natprevari na Kampot.Na toj mec kolku sto se sekavam primivme 2 gola od samo 2 sansi,a vecerva protivnikot imase sansi za plus nekoj gol.Publikata pri rezultat pozitiven od 2 razlika,cekase da pee Campeone Campenoe do 88 minuta,od strav da ne primime nekoj gol ili 2 poslednite minuti sto cesto ni se slucuva.Ova e vrv mislam :facepalm: (ja opravduvam publikata,isto i jas taka se custvuvam)
Inace Messi kolku nema sreka so stativite :mad:

Во последните 8 утакмици Санчез има 5 гола и 6 асистенции.Треба да му се даде шанса барем уште една сезона (y)

Настрана и добра игра на Санчез и супер игра на Меси и враќање. Ова ми ја направи вечерта. Браво за фановите и пораката до Росељ и Тито.
BJh6qMxCMAQM-Fw.jpg

После ова вечерва искрено сакам Санчез да остане. Мислам дека мора уште една шанса да му се даде. Чави и Иниеста мора да ги одмори, мислам дека време е.

BJiA7LYCEAIqioY.jpg

Togas toa se slucuvase ednas na 100 natprevari na Kampot.Na toj mec kolku sto se sekavam primivme 2 gola od samo 2 sansi,a vecerva protivnikot imase sansi za plus nekoj gol.Publikata pri rezultat pozitiven od 2 razlika,cekase da pee Campeone Campenoe do 88 minuta,od strav da ne primime nekoj gol ili 2 poslednite minuti sto cesto ni se slucuva.Ova e vrv mislam :facepalm: (ja opravduvam publikata,isto i jas taka se custvuvam)
Inace Messi kolku nema sreka so stativite :mad:

Не е мерило тоа што на полувреме водеа на Камп Ноу! Да почекаше да заврши натпреварот па да кажеше на кое ниво сме.
Исто така не е мерило овој натпревар за да се види на кое ниво сме!

Меѓу 4 најдобри клубови во Европа сме и шампиони на Шпанија наскоро. Тоа што ни чкрипи малце играта да ама сепак да почекаме и да видиме што ќе ни донесе летото.

Мислам дека вечерва играта ни беше подиректна и немаше многу пимплање безвезе и во првото полувреме иако бевме во негатива сепак во офанзива добро игравме, создававме шанси а тоа што не ги искористивме е друга работа.
За тоа дека одбраната ни е очајна знаеме и не треба сега на секој преостанат натпревар да плачеме.

Летово Виља си оди, Алексис останува, а баш сакам да остане Санчез.
Очигледно е дека ќе го донесат Нејмар, ама ќе треба барем еден класичен напаѓач да имаме, не мора да биде светска класа туку онака што ќе биде на клупа нешто налик на Ларсон!

Санчез игра одлично откако се врати Тито. Според мене ќе остане и следната сезона. Виља е тој што ќе си замине.

Конечно после подолго време добра игра од Барселона,создадени повеќе шанси за гол,од кои за жал повеќето не беа искористени,посебно двете стопроцентни шанси за Виља кој не ги искористи,и повторно на крајот мораше се да се чека од Меси,кој за само 10-15 минути по неговото влегување во игра постигна два гола и направи пресврт за победа на Барселона и освојување на нови три бода, нареден меч гостуваме во Мадрид кај Атлетико и со 1 бод од тој меч ќе ја осигураме титулата во Шпанија.. и да Тељо едноставно мора да стартува пред Педро, сега веќе е крај на сезоната, али од наредна сезона ако не се земе некој играч на таа позиција, Тељо мора да биде стартер пред Педро, а со тоа и Педро би се трудел повеќе за да ја врати својата форма и да се врати во првиот тим.. но прво нека заврши оваа сезона,па да видиме како ќе поминеме на трансфер пазарот,па после тоа ќе мислиме на наредната сезона.

Иначе најверојатно Пике му се извинил на Тито за таа изјава. Средена е таа работа!

Pique: "What Tito said, I didn't take it bad. I know him since I was 15. He's the boss."

Vilanova: "What I said about Pique was tongue in cheek. We're close, I know him since he was a kid. Of course he won't leave."

За Тељо ете и Тито кажа дека чекор по чекор Тељо наоѓа место во тимот. Дефинитивно заслужува да игра пред Педро.

Vilanova: "Tello is a special player, he adds something different, also defends better now. Bit by bit, he's finding his spot in the team."

Без Меси сме нула, нема кој да повлече топка напред, нема кој да проигра, и што е најбитно нема кој да даде гол!
Да издржат уште малку и да ја освојат титулата во Ла Лига, слободно како освојувач на титулата може да се напише Лионел Меси.

Малку поинаков агол
766829339.gif

Тељо добива комплименти дека потсетува на Анри. Мислам дека постепено добиваме квалитетен играч. Секоја чест, дечкото се развива а тоа го потврди и Пепе Мел кој бара од Дел Боске да го земе за репрезентација.

Одличен беше натпреварот, игравме добро и се очекуваше да се постигнат повеќе голови се исфрустрирав само малку во прво од Виља на теренот е а делува како со паметот да е на друго место.

Одличен беше слободниот удар сепак мој фаворит е 4тиот гол

--- надополнето: 6 мај 2013 во 14:04 ---

Хахаха, ептен е точно ако мислам дека вчера ќе победевме и без Меси да влезе во игра

1367790421182.jpg

Vilanova: "Next year, I will do some things in a different way. It's normal, since this was my first season, and I was away for two months."

Се надеваме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom