Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ќе успее ли Барцелона на победи против Баерн?

беља работа - во одбраната принудно монтоја и адријано + сонг заден везен.........колку е коефициентот барса добива црвен картон ?

482428_619121411461412_434475455_n.jpg

Запомнете го ова , вечерва ќе биде вечер за паметење. Ќе ги победиме 5-0 или 6-1 , и сите после 23:00 часот ќе го носите овој мој пост во потпис. :)

Запомнете го ова , вечерва ќе биде вечер за паметење. Ќе ги победиме 5-0 или 6-1 , и сите после 23:00 часот ќе го носите овој мој пост во потпис. :)
Ега!

Се шпекулира состав со Иниеста како крило!

Абе, не ви е тапа на вас Албанците да навивате за Барса?

Мислам види факти, оној Роналдо у Ислам ќе преоѓал, а Меси му поклања потпишан дрес на папата.
А и плус Барса имаат онолики крст на грбот, тоа е истиот каурски крст што го мавате со камења по црквите у тетовско и скопско.

Ја да сум Mуслиман ќе знаев дека на Алах би му било мило за Реал да навивам, наместо за Барса. А? шо мислите вие?

Мислам види факти, оној Роналдо у Ислам ќе преоѓал, а Меси му поклања потпишан дрес на папата.
А и плус Барса имаат онолики крст на грбот, тоа е истиот каурски крст што го мавате со камења по црквите у тетовско и скопско.

Ја да сум Mуслиман ќе знаев дека на Алах би му било мило за Реал да навивам, наместо за Барса. А? шо мислите вие?

3656th.jpg

Меси на клупа.....овие не тролаат нешо или кој му .!. на Тито?

Појак состав против Гетафе вадевме сезонава...

И шо треба се ние да мислиме за ова?
Се има Меси запијано со Филе за мајов..

A moze da mi go popusis ti na mene?

Трагедијата може да започне!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom