Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има како нема. Јас верувам во овој тим, иако знам дека не не бидува за ништо моментално:D А и впрочем играме на Камп Ноу, ако они можеа да ни дадат 4 зошто не би можеле и ние

Се гледа разликата во секој поглед и мислам дека не е толку до квалитет колку до тоа што немавме тренер 3-4 месеци. Слаби сме на тактички, физички и мотивационен план.

Ќе ни треба 3 пати подобра игра од таа со Милан јас лично мислам дека не сме способни за тоа срање ама сепак надежта секогаш постои (и со Челзи беше изгубена ситуација па се случи Иниеста).

Ете планот на Тито бил да водиме 2-0 на полувреме. Барем ништо неможам да изгубам во среда јас секако не се надевам дека ќе го минеме Баерн, а ако го минеме ќе биде спектакл

Не е работата дека не можеме да им дадеме 4 гола. Оваа Барселона ако е во најдобро светло може да му даде 4 гола на било кој, ама работата не е така.
Не почнуваме од 0-0, имаме негатива од 4 гола и да дадеме толку гола тоа ќе значи дека тек тогаш ќе почне натпреварот. Има врска и психолошкиот притисок кој го имаат нашите ииграчи и психолошката предност на Германците, кои знаат дека и ако примаат 5 гола, ама дадат само еден тие ќе бидат патникот за финалето.

Имам и јас надеж, ама не премногу. Надеж имам до крајот на првото полувреме е од тогаш зависи од резултатот.
Како и да е ние треба да сме горди што навиваме за овој клуб, за оваа институција. Еден голем трофеј речиси го имаме освоено (Ла Лига), стигнавме до полуфинале на најсилното клупско натпреварување. А имајќи ги во предвид сите проблеми што ги имавме во текот на целата сезона јас мислам дека имавме успешна сезона.

вечерва само достојна понуда на Кампот,чекор понатаму рамно на научна фантастика со овој баерн последните два месеца......ај да имаше некој киксер на голот да се надева човек,ама со Ноер,тешко,многу тешко

а и 95 % сум сигурен дека Барса прима гол вечерва,што значи треба минимум 6 да даде,просто невозможна мисија

јбг кој сака нека речи,фактите одат дека Баерн е фаворизиран од судиите во елиминациите - гол од офсајд и чист црвен недосуден за Рибери во првиот меч против Јуве (2-0),два нерегуларни гола на првиот меч против Барса(офсајд и фаул,многу јасни беа за гледање + имаш двајца судии зад головите)......мислам дека не им беше потребна таква помош - ионака си ја темпираа и набија формата да победат со било кого

вечерва само достојна понуда на Кампот,чекор понатаму рамно на научна фантастика со овој баерн последните два месеца......ај да имаше некој киксер на голот да се надева човек,ама со Ноер,тешко,многу тешко

а и 95 % сум сигурен дека Барса прима гол вечерва,што значи треба минимум 6 да даде,просто невозможна мисија

јбг кој сака нека речи,фактите одат дека Баерн е фаворизиран од судиите во елиминациите - гол од офсајд и чист црвен недосуден за Рибери во првиот меч против Јуве (2-0),два нерегуларни гола на првиот меч против Барса(офсајд и фаул,многу јасни беа за гледање + имаш двајца судии зад головите)......мислам дека не им беше потребна таква помош - ионака си ја темпираа и набија формата да победат со било кого

Тоа за Рибери си во право, ама 2 ЧИСТИ пенали не им свирнаа на Баерн Минхен против Барса...

Ко што читам за утре не можиме да сметаме на Буски, Масче и Абидал.(n)

Бате, јас ко шо знам, утре игра Барса. :D

Ко што читам за утре не можиме да сметаме на Буски, Масче и Абидал.(n)
А Пујол? Мислам и да е фит не треба да игра пошо и не е у форма и беше подолго време повреден, Манџукиќ ќе му ја извади мста.:icon_lol:

Бускетц ќе ви фали, а лев бек кој ќе игра?

А Пујол? Мислам и да е фит не треба да игра пошо и не е у форма и беше подолго време повреден, Манџукиќ ќе му ја извади мста.:icon_lol:

Бускетц ќе ви фали, а лев бек кој ќе игра?

Пујол повреден е сеуште мислам, нема некоја вест за негов камбек. Додека лев бек ќе игра Адриано

Од она што го објави Barcastuff, ова е тимот за против Баерн.
Squad (vs Bayern): Valdes, Pinto, Alves, Montoya, Pique, Bartra, Adriano, Song, Dos Santos, Xavi, Thiago, Sergi Roberto, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi, Villa, Tello

Еве и официјално
Official: Abidal (calf) and Busquets (pubis) are not part of the squad for tomorrow's game against Bayern

Неколку години по ред непочнат, завршува циклусот на комшиите. #findeciclo Jose - not so special now

Во ред е да се биде оптимист (како на пример против Милан...или слични резултати), ама 4 0 мислам дека е премногу и јас оптимизмот го заменувам со реализам и мислам дека шансите буквалнo ни се еднакви на 0. Не само заради резултатот од првиот натпревар туку и заради очајната форма на екипата како целина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom