Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој тука што верува дека може да одеме у финале ?
--- надополнето: 30 април 2013 во 14:52 ---

Е па нема да игра, поглуп жолт аман!
Osven jas i File za dr neam slusnato :) inace slicni moabeti se vrtea i protiv Milan deka ne sme mozele da dajme 4 a da ne primine nitu 1 so takva odbrana, fudbal e vidovte i samite vecerva kolku bea real ocajni i na krajot za samo 5 min dadoja 2 gola i pritisnaja taka da se e mozno, malce da im padnit koncentracija na Bayern ipak igret na kampot, a ne doma, malce pomotivirano i ofanzivno od pocetok, raspolozen Messi,nekoj gol od daleku od Dani/Adriano i tolku trebit :)

Osven jas i File za dr neam slusnato :) inace slicni moabeti se vrtea i protiv Milan deka ne sme mozele da dajme 4 a da ne primine nitu 1 so takva odbrana, fudbal e vidovte i samite vecerva kolku bea real ocajni i na krajot za samo 5 min dadoja 2 gola i pritisnaja taka da se e mozno, malce da im padnit koncentracija na Bayern ipak igret na kampot, a ne doma, malce pomotivirano i ofanzivno od pocetok, raspolozen Messi,nekoj gol od daleku od Dani/Adriano i tolku trebit :)

Sega 6 ke vi trebaat,4 se malku..

Звучи бедно, ама на мене доволно ми е што Реал не се во финалето. Ние не мораме да идеме(и онака речиси немаме шанси за тоа), доволно е што тие повторно не успеаа да го поминат полуфиналето. Ние ако поминеме ќе биде само јаготка на шлагот, ама да бидеме реални, шансите да го поминеме Баерн се помали од 1%.
1. Ние сме во очајна форма.
2. Баерн се во најдобрата форма во последните неколку години.
3. Имаме проблеми со отсутни играчи.

Јебига, сакам да бидам оптимист, нормално како и секој друг навивач, посакувам да се случи чудо и да поминеме понатаму, ама реално ако помислиш, како прво и основно нема шанси да не примиме гол од Баерн, а знаеме дека при примен гол, ние нема што да бараме(ќе треба да дадеме над 6 гола) . :pos:

Звучи бедно, ама на мене доволно ми е што Реал не се во финалето. Ние не мораме да идеме(и онака речиси немаме шанси за тоа), доволно е што тие повторно не успеаа да го поминат полуфиналето. Ние ако поминеме ќе биде само јаготка на шлагот, ама да бидеме реални, шансите да го поминеме Баерн се помали од 1%.
1. Ние сме во очајна форма.
2. Баерн се во најдобрата форма во последните неколку години.
3. Имаме проблеми со отсутни играчи.

Јебига, сакам да бидам оптимист, нормално како и секој друг навивач, посакувам да се случи чудо и да поминеме понатаму, ама реално ако помислиш, како прво и основно нема шанси да не примиме гол од Баерн, а знаеме дека при примен гол, ние нема што да бараме(ќе треба да дадеме над 6 гола) . :pos:

Таман си е море, не е бедно. Утре да не се напињаат многу и да си го тепат Бетис викендов, за лигата да ја осигураме. Оваа сезона со освоена Лига и Реал со КДР за мене е успешна. Ни толку не заслужија нашине токмаци ама ај.

Верувај, звучи многу бедно!
No hard feeling..
А демек фановите на Реал утре за Барца ќе навиваат !

images

Никогаш не сум го хејтал Реал, ама од кога дојде ѓубрето за тренер се најлошо му посакувам!

А демек фановите на Реал утре за Барца ќе навиваат !

images

Никогаш не сум го хејтал Реал, ама од кога дојде ѓубрето за тренер се најлошо му посакувам!

Незнам за другите, али ја искрено нема да навивам за Барса утре.
Али да се тешам зашто мојот тим испадналмсо тоа што ќе испадне Барса.. е стварно бедно брат.

Прочитај ја втората реченица од постот.. "на мене доволно ми е што Реал не се во финалето", искрено, според тебе ова не е бедно?

Како да се надевам кога имаме 5 одбранбени играчи од кои двајца се по 20 години и немаат искуство?
Зашо да не почне со Сонг како стопер и ДМФ и со Чави - Иниеста - Меси у средина и Тељо - Виља - Педро/Санчез напред ? И онака нема што да изгубиме.. стварно не разбирам ама ајде нека си тераат по нивно.
И покрај се што ни се случи оваа година ја сум презадоволен и за мене оваа е успешна сезона. За наредната повеќе реконструкција и Тито нека остане само многу е битно да има он афторитет, ако го нема ништо не праиме ќе си играат играчите како сакаат :)
Инаку Хумелс другата година ќе биде изгледа првиот играч што ја одбранил ЛШ :D

Ne pravejte bajram so umot,nema sansi da igrame finale.Nemojte posle ko ovie madridistite da placete po forumov :D
Za mene e uspesna sezona (La Liga i polufinael vo Ls) so ogled na toa kakvi se losi raboti imase klubot sezonava,od Tito pa do povredite na klucnite fudbaleri....
--- надополнето: 1 мај 2013 во 02:46 ---
Jas vaka bi igral utre :
...............VV..............
Alves...........Pike........Maske........Adriano......
Xavi........Fabre.......Iniesta.......
Messi.....Villa.......Sancez

Од една страна сакам да верувам во Ремундата, срцето ми вели ДА умот НЕ.

Цццц вечно ќе се секавам на еуфоријата што владееше во Барцелона за реваншот со Интер, а и на очајот после неуспехот.

Ланското срање каде што имавме резултат во наша полза и играч повеќе на Ноу Камп и испаднавме од просечен Челзи.

Е сега неверојатни 4-0, и појак противник од нас тешко малку. Се надевам само Баерн да почне како во натпреварот со Арсенал сигурни дека се е завршено па да ни се отвори некоја минимална шанса.

Утре да се запиеме убаво до 8.45 па потоа што даде господ !

1367362467425.jpg
Чим ова го има на насловната од спорт, јасно е дека не очекуваат ништо против Баерн а баш посакував да се обидат барем лавовски да ја свртат утакмицата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom